Mini Shoplog – H&M en Hema

Mini Shoplog – H&M en Hema

Shoplog zonnebril henm

De afgelopen tijd was het weer wat vaker mooi weer, dus ook tijd om af en toe een zonnebril op te zetten. Vooral als ik lange stukken voor mijn werk moet rijden en de zon schijnt, krijg ik snel last van hoofdpijn. De kleine ekster die hij is, wil J altijd meteen de zonnebril van mijn hoofd aftrekken op het moment dat ik thuis kom en hem optil. Met het doel om een zonnebril voor J te gaan halen gingen wij afgelopen zondag de stad in. Uiteindelijk kwamen we natuurlijk met meer dan alleen die zonnebril thuis. Wat we kochten lees je in deze mini shoplog.

Zoals ik in de blog van donderdag schreef draaide deze middag “lekker shoppen in het zonnetje” enigszins uit op een nachtmerrie… Maar, buiten dit minder gezellige gedeelte, is het natuurlijk ook altijd leuk om wat nieuwe spulletjes voor de kleine man te kopen. Vol goede hoop gingen we naar het centrum van Eindhoven: een lekker zonnetje, bijna 20 graden en heerlijk op de fiets; wat wil een mens nog meer?! Nadat we onze fietsen in de fietsenstalling hadden gezet gingen we als eerste naar de H&M toe in de hoop daar een leuke zonnebril voor J te vinden.

Nadat we ons een weg gebaand hadden door de begane grond en met de roltrap naar de -1 verdieping waren gegaan kwamen we bij de kinderkleding uit. Meteen liepen we al tegen hele leuke dingen van de Minions en (uiteraard) ook weer superhelden / Star Wars kleding aan. Maar de H&M heeft ook gewoon hele leuke “normale” kinderkleren waar we ook even doorheen hebben gekeken. En dan was daar ineens dat rek met zonnebrillen: precies waar we naar op zoek waren!

Zonnebril piloot shoplog henm
Deze hele leuke pilotenbril was precies wat we zochten en kostte maar €5!

J was meteen reuze geïnteresseerd in de bril en moest natuurlijk meteen even in de spiegel kijken! Helaas zag hij naast deze bril ook nog een andere hele leuke zonnebril die hij meteen uit het rek moest pakken en niet meer los wilde laten (stiekem vond ik dat niet zo erg, want die (wat stevigere) legerlook bril was natuurlijk ook super cool!

Zonnebril leger camouflage shoplog henm
J moest en zou deze camouflage look bril meenemen; ook deze kostte €5

Aangezien J behoorlijk groot is voor zijn leeftijd, heeft hij ook grote broeken (maat 98). Omdat zijn vader en moeder allebei zijn gezegend met een platte kont, heeft J hier ook last van. Het gevolg is dat hij eigenlijk altijd een riem aan moet om te voorkomen dat z’n broek tot op zijn enkels zakt. Tot nu toe hadden we maar 1 riem en, op de een of andere manier, was deze regelmatig kwijt. Toen we een Spiderman riem zagen voor maar €2 moesten we deze uiteraard ook voor hem meenemen :-).

Spiderman riem henm
Deze supercoole riem was afgeprijsd van €5 naar €2!

En net toen we van plan waren om naar de kassa te gaan om af te gaan rekenen zagen we nog een bak met hele leuke superhelden sokken. Aangezien je nooit genoeg sokken kunt hebben (want die worden door het sokkenmonster in de wasmachine opgegeten), moesten deze uiteraard ook nog even in het mandje meegenomen worden :-).

Shoplog superhelden sokken H&M
Deze superhelden sokken mogen natuurlijk niet in de collectie van J ontbreken!

Er waren nog zoveel andere superleuke dingen te vinden bij de H&M, maar aangezien we eigenlijk alleen voor de zonnebril kwamen, hebben we het hier maar even bij gehouden. Na nog wat rondgestruind te hebben door de stad, ging J samen met vrouwlief op een bankje even wat drinken. Aangezien we die avond andijviestamppot gingen eten, maar we nog geen rookworst hadden om erbij te eten, rende ik nog snel even de Hema binnen. Toen ik richting de kassa liep zag ik dat de Hemarkt net was ingegaan: een hele hoop artikelen met kortingen tot wel 50%. Toen ik in de rij bij de kassa stond was ik nog een beetje door een bak met t-shirts aan het rommelen tot ik daar een echt “Foodies” t-shirt tegenkwam. Ik twijfelde een beetje, omdat ik niet wist of de blauw/paarse kleur wel iets voor J was, maar toen hij het shirt aan had, vond ik het toch wel erg leuk staan (let niet op de vlekken, J had er meteen wat op geknoeid :-|):


Ik twijfelde even over de kleur van het shirt, maar het staat J stiekem toch wel erg leuk!

En hiermee zijn we alweer aan het einde van deze mini shoplog gekomen. Zijn het spulletjes die jullie ook uit zouden zoeken, of hebben jullie een hele andere smaak?

cropped-cropped-tips-voor-papa-1.png

P.S. Volgen jullie mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

17 thoughts on “Mini Shoplog – H&M en Hema

  1. Ja, die eerste zonnebril was ook het hoofddoel van de dag, dus daar waren we al heel blij mee. Het shirt was puur toeval maar kon ik niet laten liggen

  1. Ja, ze zijn wat langer dan andere sokken die we hebben, dus echt superfijn. Dan kan J ze tenminste ook niet zo maar uittrekken

  1. Ja, alle zonnebrillen waren €5 voor de kids. Zeker aangezien meneer die brillen direct probeert te slopen, valt dat dan nog enigszins mee

  1. Het shirt kon ik inderdaad echt niet laten liggen! De kassakoopjes zijn soms echt schatkisten haha. Met 2 “foodies” als ouders vond ik het wel echt goed passen

  1. Haha ik zou dus echt niet weten wat ik voor een meisje zou moeten kopen; heb echt een afkeer van roze…
   En die riem is inderdaad echt cool; we hebben er zelfs stiekem 2 gekocht

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge