Help, het is bijna Vaderdag!

Help, het is bijna Vaderdag!

Vaderdag

Toen het een maand geleden bijna Moederdag was, riep ik jullie hulp in. Wat moest ik mijn vrouw cadeau doen op deze bijzondere dag? Door jullie hulp heb ik (hopelijk) een groot aantal mannen/kinderen tips kunnen geven om het perfecte Moederdagcadeau te kunnen geven. En nu is het alweer juni: tijd voor Vaderdag. Ik ben benieuwd of jullie al iets in gedachten hebben om aan je man/vriend/vader cadeau te geven; vandaar dat ik jullie weer oproep om mij te helpen.

Ik hoor vanuit verschillende hoeken dat er nog veel vrouwen/vriendinnen/kinderen met hun handen in het haar zitten over wat ze nu precies voor Vaderdag cadeau moeten geven. Ik wil jullie dan ook vragen om (hieronder) in de comments aan te geven, wat jullie voor Vaderdag in gedachten hebben. Ook mag je mij natuurlijk een berichtje sturen via Twitter, Facebook of Instagram!

Op basis van jullie antwoorden, zal ik een blog opstellen met de meest genoemde cadeautips en hoe ik daar als Papa over denk.
Ook zal ik een aantal andere Papa’s vragen hoe zij denken over de voorgestelde cadeautjes en wat zij nu eigenlijk graag willen krijgen.

Naast alle tips die in de volgende blog zullen verschijnen, zal er ook een leuk en superorigineel Vaderdag cadeau te winnen zijn! Wat dat is, blijft voor nu nog even een verrassing, maar ik kan je vertellen dat je deze Papa er echt wel een plezier mee zou doen!

Dus schroom niet en laat mij weten wat jij nu als perfect Vaderdag cadeau in gedachten hebt!

cropped-cropped-tips-voor-papa-1.png

 

 

6 thoughts on “Help, het is bijna Vaderdag!

  1. Fotoboekje met het afgelopen jaar samengevat in vader-kind foto’s (ca. 2 foto’s per maand). Daarnaast komen we ontbijt op bed brengen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge