Tips voor Papa’s – Superhelden Shoplog

Tips voor Papa’s – Superhelden Shoplog

Papa_Shoplog_Batman_Sweatpants_Closeup.JPG

Een shoplog alleen iets voor vrouwen/mama’s; ik dacht het niet! Bij deze de, voor zover mij bekend, eerste Papa Shoplog vol met foto’s. Zoals jullie wellicht al is opgevallen ben ik fan van het superhelden thema. Ik vind de stijl van de stripverhalen heel leuk in combinatie met kinderkleding. Toen we er een tijd geleden achter kwamen dat ze bij de Primark regelmatig kinderkleding in dit thema hebben, gaan we regelmatig een kijkje nemen. Wel op een zaterdagochtend natuurlijk, want dan is het daar nog lekker rustig :-).

Laarzen

We kwamen er de afgelopen maanden achter dat het toch wel erg fijn is om een paar laarzen in huis te hebben. J houdt ervan om in plassen te springen en ook de modder is favoriet. Het is dan een beetje jammer als hij dat met zijn goede schoenen doet, dus dan zijn laarzen echt een uitkomst. Wat blijkt: er zijn maar weinig leuke laarzen te vinden! We hebben verschillende winkels zoals de Hema en H&M gehad, maar hier was niets leuks te vinden. Totdat we bij de Primark deze geweldige Spiderman laarzen tegenkwamen; die hebben we natuurlijk meteen gekocht!

SONY DSC
Deze Superman laarzen konden we niet laten liggen!

Pyjama’s/zomeroutfits

Vervolgens kwamen we een heel rek tegen met allemaal leuke korte broeken met t-shirts. Ik denk dat deze voornamelijk bedoeld zijn als pyjama’s, maar deze outfits kan je kleintje ook op een warme zomerdag prima aan!

DC_Comics_JusticeLeague_compleet
Een Justice League pyjama met lange mouwen en lange broek
SONY DSC
Een close-up van deze drukke, maar leuke pyjama
Marvel_Spiderman_pyjama
Een spiderman outfit met korte mouwen en korte broekspijpen
DC_Comics_Justice_League_Pyjama
Een zomeroutfit met Superman, Batman, The Flash en The Green Lantern met korte mouwen en korte broek
DC_Comics_Batman_Superman_Flash_GreenLantern_Pyjama
Een tweede variant van de combinatie Batman, Superman, The Flash en The Green Lantern met bijpassende korte broek
Marvel_Ultimate_Spiderman_Pyjama
Een spiderman zomeroutfit die lekker los zit, zodat J lekker makkelijk kan bewegen

Onesies

Nog zo´n kledingsstuk wat erg fijn is: een Onesie. Het enige nadeel van onesies is het verschonen van een luier: hierbij moet je het pakje zo goed als helemaal uit trekken om de luier te kunnen verschonen. Een onesie is overigens ideaal als pyjama of om lekker thuis in rond te lopen en te spelen! Op het moment dat wij bij de Primark waren hadden ze “helaas”, maar één onesie die er leuk uit zag; gelukkig hadden we de vorige keer al een hele leuk gescoord die je wellicht op Instagram al eens voorbij hebt zien komen!

Marvel_Spiderman_onesie
Een heerlijk zachte Spiderman onesie

Badjas

Een badjas waren we nog niet eerder tegengekomen. Om J alvast een beetje te brainwashen heeft hij van mij voor zijn verjaardag al een badjas gekregen van onze favoriete voetbalclub, maar die is nog wat aan de grote kant. Tijdens ons shopping avontuur van afgelopen weekend, kwamen we deze coole Batman badjas tegen. Let vooral ook op het detail bij de muts: een heus batman masker! 🙂

Batman_Badjas_DC_Comics

Onderbroeken

Gedurende de eerste maanden na de geboorte van J, wisten wij al dat je nooit genoeg hydrofielluiers kon hebben. Sinds kort zijn we erachter dat je ook nooit genoeg onderbroeken kunt hebben. Onderbroeken werken ideaal om je kleintje zijn luier op zijn plek te houden; zeker als het ook zo’n “ondernemend” kleintje is als J! Toen we deze set van 5 onderbroeken tegenkwamen, moesten we die natuurlijk meenemen.

DC_Comics_superheroes_onderbroek
Onderbroeken in verschillende kleuren en prints

Broeken

En dan zijn er nog de broeken. J verslijt broeken alsof het luiers zijn: zitten er geen gaten in, dan zitten er wel etensvlekken op. Omdat J niet alleen maar in superhelden kleren rond hoeft te lopen hebben we ook wat andere broeken voor hem gekocht. Al deze broeken zitten wel lekker los, zodat hij makkelijk kan bewegen en spelen.

Batman_Sweatpants_DC_Comics
We konden het toch niet laten om 1 Batman broek te kopen
Grijze_Trainingsbroek_Primark
Ook kochten we nog een lekkere sweatpants
Jeans_Stretch_Primark
Deze broek is stevig, maar heeft wel een zachte elastieken band rond het middel

Shirtjes

En om mee af te sluiten kochten we nog een aantal shirtjes die J onder zijn truien/blousen aan kan doen. Omdat hij hier geen modeshow mee hoeft te lopen, kozen we voor simpele shirts zonder mouwen met verschillende opdrukken.

Halter_shirt_mouwloos_Primark_voetbalMouwloze shirts voor onder een trui/blouse

Q: En wat vonden jullie van deze eerste Papa Shoplog? Verbaasd het jullie dat papa’s het ook leuk vinden om kleren voor hun kleintje te kopen of is het juist wel herkenbaar?

Tips voor Papa's signature

19 thoughts on “Tips voor Papa’s – Superhelden Shoplog

 1. Nee best herkenbaar hoor. Hier vind mijn man het ook leuk om af en toe mee kleding uit te zoek, al kan hij goed een winkel uitlopen zonder iets mee te nemen en vind ik dat iets moeilijker 😉

  1. Wacht maar tot je dreumes naar school gaat…

   Ik heb ook ooit een moederfase gehad dat ik mijn oudste zoon overhemden, broeken met bretels, en zoveel neutraal mogelijke ‘mini-volwassen’kleertjes liet dragen, maar dat is nu echt over hier 😉

 2. Klinkt inderdaad ook leuk! Wij hebben (gelukkig) ook niet alleen maar kleren in dit thema hoor hahaha. J heeft ook een aantal leuke blousen met jeans en ook een paar spijkerbroeken met bretels; die vind ik ook echt leuk!

 3. Zachte losse broeken – check
  Veel onderbroeken en meer is altijd welkom – check
  Fans van superheldenkkleding (sokken, sloffen, hemden, onderbroeken, pyama’s, schooltassen, mutsen… – check

  Allemaal herkenbaar hier 😉 leuke blog!

 4. Leuk deze papa shoplog! Bij ons is het een soort van andersom. Mijn vriend houd heel erg van shoppen en ik niet, maar daarentegen koop ik wel alle kleertjes voor de kinderen. Ik ben hier juist degene die een winkel binnenloopt en meteen weet of er iets tussen zit of niet. Voor Sinterklaas kopen we beide afzonderlijk van elkaar kadootjes voor de kinderen en afgelopen jaar heeft hij veel kleding gekocht; echt superleuk om te zien wat zijn smaak nou is wat dat betreft!

  1. Thanks! Ik vind shoppen wel leuk, maar niet te lang en het moet ook niet te druk zijn. Als ik mensen aan de kant moet duwen om ergens bij te komen, ben ik er al een beetje klaar mee haha.
   Wel een leuk idee om los van elkaar cadeautjes te kopen; hier waren het meer spelletjes die we voor Sinterklaas kochten

 5. Spelletjes koopt hij dan weer wel voor de kinderen en ik voornamelijk boekjes en speelgoed(rotzooi). 😉 Ondanks dat we apart kopen, of juist dankzij, krijgen ze een leuke mix van spullen. Dit doen we alleen met Sinterklaas, verjaardagen beslissen we wel samen. Maar jemig ik dwaal af, sorry!

 6. Gaaf een mannelijke shoplog! Juist leuk dat je je daar ook om bekommert. Waarom zouden alleen vrouwen shoppen? Shop je ook wel eens voor jezelf? Super stoere dingen hoor. De laatste tijd ga ik niet vaak meer echt in een winkel zoeken maar liever online of via marktplaats. Merk dat ze eens in de paar maanden wel meer dan een item nodig heeft en dan koop ik liever een heleboel tegelijkertijd. Zie mijn laatste shoplog ook best stoere dingen voor meisje kies ik dan ben niet van de echt truttige dingen.

  1. Thanks voor de complimenten! Ik shop inderdaad ook wel eens voor mezelf, maar dan vaak online. Voor J shoppen we ook online, maar bij de Primark is het fijn om gewoon even in de winkel te kijken en het meteen mee te nemen. Ik ga zeker eens kijken bij je shoplog wat je gekocht hebt!

 7. Wat leuk!!!Ik houook van het superhelden thema (ja ook voormama zelf is dat leuk) Moet daar zeker eens gaan kijken. Ben nog nooit in een primarkt geweest joh! Leuke regenlaarsjes ook… spiderman 😉

 8. Wat leuk om te lezen! Niks geks aan natuurlijk, hoewel mijn vriend zelf niet veel met shoppen heeft. Hij vindt het vooral fascinerend hoe vrouwen zich in en rondom kleedhokjes gedragen (zogenaamd soepel, maar ondertussen proberen ze hun mening lekker op te dringen haha – maak ik mezelf ook weleens schuldig aan). Ik vind het echt superleuk, al die superheldenkleren. Zou ik ook doen als we een zoontje hadden (hoewel de middelste af en toe dicht in de buurt komt met haar stunts haha)

 9. Haha ja dat heb ik ook met mijn meisjes hoor, het staat ook allemaal zo leuk 🙂 Grappig, ik denk inderdaad dat het voor mannen onbegrijpelijk is. En dat is wel waar, alleen moet ik dan wel een beetje vrouwelijke superheld tegenkomen… Misschien een gat in de markt 😉 Catwoman pyjama’s enzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge