Vaderdag winactie & leukste Vaderdagcadeaus

Vaderdag winactie & leukste Vaderdagcadeaus

Vaderdag winactie cadeaus

Afgelopen dinsdag vroeg ik jullie (Papa’s) wat jullie nu graag voor Vaderdag zouden krijgen en wat jullie (Mama’s) voor Vaderdag zouden gaan kopen. In deze blog vinden jullie een overzicht van de leukste tips en kunnen jullie ook nog eens een heel origineel Vaderdagcadeau winnen!

Hoe cliché het ook klinkt, zelf heb ik niet zoveel eisen als het op Vaderdag aankomt. Een ideale Vaderdag bevat onder andere: lekker uitslapen, een ontbijtje op bed (al vind ik dat niet altijd even fijn eten) en voor de rest eigenlijk gewoon lekker tijd met de family doorbrengen! Als je dan nog een zelfgemaakt cadeautje van je kleintje krijgt, is dat toch ook heel erg mooi! Al is het natuurlijk ook leuk om nog een “echt” cadeautje te krijgen. Wil je nu ook je man/vriend/Papa een “echt” cadeautje geven, lees dan snel verder!

Een zelfgemaakt cadeau

Het cadeau wat een Papa het meest trots maakt is, natuurlijk, een zelfgemaakt cadeautje door de kleine man(nen)/vrouw(en). Voordat ik Papa werd, keek ik hier altijd een beetje met gepast “leedvermaak” naar. De zelfgeknutselde tekeningen vond ik nou niet echt indrukwekkend. Als je echter Papa wordt, veranderd er stiekem wel een hoop. Als je ziet hoe je kleine man/vrouw van een kleine “hulpeloze” baby veranderd in een klein heertje/dametje die zelf kan lopen en dus ook kan tekenen, begin je pas in te zien wat voor een prestatie dat eigenlijk is!

Schilderen dreumes kinderopvang

Een dagje weg

Wat ik persoonlijk ook een erg leuk cadeautje vind, is een dagje weg. Ik vind het heerlijk om met het gezin naar bijvoorbeeld een dierentuin of een pretpark te gaan. Komende week gaan we voor de eerste keer samen met J naar de Efteling (niet als vaderdagcadeautje trouwens hoor). Maar ook een middagje/avondje met z’n 2en (zonder kinderen) is een prima idee! Lekker uit eten en naar de bioscoop bijvoorbeeld!

Cadeaubon

Ook mannen vinden het leuk om zelf iets uit te kunnen kiezen. Lukt het jou niet om het perfecte cadeautje zelf uit te zoeken, kies dan eens voor een cadeaubon. De cadeaubonnen zijn er echt voor bijna alle winkels/gelegenheden. Van een bon van de slijterij, tot een bioscoopbon of een bon voor een dagje weg, alles is mogelijk!

Foto via buycheese.com

Drank

Wij, Papa’s, hebben af en toe een moment voor ons zelf nodig. Ik vind het zelf erg lekker om af en toe een goed glas whiskey te drinken. Jij weet zelf ongetwijfeld wat je man lekker vindt, en anders kun je dus altijd nog een cadeaubon van een slijterij kopen :-).

Iets persoonlijks

Vind je het nou leuker om iets persoonlijks te kopen voor die lieve Papa, dan zijn er ook nog tal van mogelijkheden. Je kunt de leukste foto’s uitzoeken en die op allerlei producten laten drukken. Op de website van YourSurprise is een speciaal gedeelte ingericht voor (gepersonaliseerde) Vaderdag cadeaus!

Verschillende voorbeelden.

Is de Papa in kwestie een echte #fittepapa, dan is wellicht een bidon iets.

Vaderdag cadeau bidon gepersonaliseerd

Staat de Papa liever in de koken onder het mom van #papakookt, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een (brood)plank te personaliseren.

Vaderdag cadeau broodplank gepersonaliseerd

Wil hij aan iedereen laten zien wat voor een stoere Papa hij is, dan kun je hem een gepersonaliseerd t-shirt geven.

Vaderdag cadeau t-shirt gepersonaliseerd winactie

Al deze bovenstaande cadeaus kun je personaliseren met foto’s en/of teksten door middel van een handige personalisatie tool. Je kunt foto’s direct van je computer/laptop opladen en daar meteen bewerken. Speciaal voor Vaderdag mag ik een gepersonaliseerd t-shirt weggeven! Je hebt keuze uit 3 verschillende kleuren en tal van ontwerpen. Je kunt kiezen voor “standaard” tekst, een gepersonaliseerde tekst of zelfs een shirt compleet bestaand uit verschillende foto’s.

En, staat jouw ideale Vaderdag cadeau ook in deze lijst of heb jij iets anders in gedachten? Wil je meedoen aan deze winactie? Geef dan hieronder aan waarom jij dit gepersonaliseerde t-shirt wilt winnen. Je kunt mij ook een berichtje op Twitter, Facebook en/of Instagram sturen natuurlijk. Je kunt meedoen aan de winactie t/m woensdag 8 juni 2016 23:59 uur. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

cropped-cropped-tips-voor-papa-1.png

Deze blog is een samenwerking met YourSuprise

12 thoughts on “Vaderdag winactie & leukste Vaderdagcadeaus

 1. Leuk!
  Ik doe niet mee aan de wedstrijd, we hebben al iets in huis. Om te voorkomen dat ik alles verklap (hij leest weleens mee hier) kan ik niet veel zeggen, behalve dan dat onze peuter het bijna vertelde (gelukkig begreep hij er niets van, omdat het op iets anders kon slaan haha).

  Verder houden we het simpel: lekker ontbijt, overdag misschien iets leuks doen (zwemmen, fietsen) en dan in de avond eten waar hij zin in heeft. En natuurlijk iets dat de oudste zelf gemaakt heeft op school.
  Merel recently posted…Praatjesmaker, eindelijk!My Profile

 2. Ik wil wel een tshirt voor mijn man winnen. Die kan hij dan dragen tijdens de 4daagse van Nijmegen. Zo kunnen de meiden aan hem laten weten hoe trots ze op hem zijn!

 3. Ik doe graag mee met de winactie! Wat leuk! 🙂

  Ik denk dat al deze cadeaus bij mijn vent in de smaak zouden vallen. Voor zijn verjaardag kocht ik onder andere een bioscoop bon, zodat we een avondje samen naar de film konden. Voor vaderdag heb ik iets gemaakt met foto’s van onze kleine man erop 🙂 Maar ik wil ook nog samen met de kleine iets gaan maken. Kortom, ideeën genoeg.
  Roxanne recently posted…Wil ik een werkende moeder zijn?My Profile

 4. Supergaaf! Mijn man is dé liefste en dé geduldigste vader voor onze kinderen. Zijn stress-level ligt vrij hoog vergeleken met die van mij. Ik ben nog steeds niet achter zijn geheim gekomen. ZEN is blijkbaar zijn achternaam.

 5. Leuk zeg zo’n persoonlijk tshirt! De meiden hebben al wel wat geknutseld voor hun Papa, maar zelf een shirt ‘ontwerpen’ zal onze peuter echt geweldig vinden! Trots op haar Papa, extra trots op Papa in bijzonder shirt!

 6. Wat gaaf! Ik zou hier mijn vader heel blij mee maken. Mijn vader is bouwvakker, het zou leuk zijn als hij die aan zou kunnen doen tijdens het werk. Dan kan iedereen zien dat hij niet alleen goed kan bouwen, maar ook nog eens een super papa is!

 7. Ik doe mee!! Mijn vader heeft het erg moeilijk omdat mijn moeder pas is overleden dus zijn vrouw. Daarom wil ik hem extra verwennen! Hij houdt er zelf van om mensen blij te maken en nu wil ik hem een x blij maken! Want dat verdiend hij!

  1. Hi Debbie,

   Wat heftig… Helaas is de actie al afgelopen. Je kunt wel op de site kijken of ze misschien iets leuks voor je vader kunt vinden, maar je kunt bij mij helaas niets meer winnen op dit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge