Bedank de blogger TAG

Bedank de blogger TAG

bedank de blogger tag

Bedank de blogger

Afgelopen week werd ik ineens verrast door een hele mooie blog. Ik werd namelijk bedankt door Merel van Lotus Writings voor mijn hulp bij haar overstap naar een eigen domein. Toen ik switchte van mijn “”.wordpress.com” naar tipsvoorpapas.nl, zat ik namelijk ook met een aantal vragen/onzekeheden. Doordat ik hulp kreeg van vrienden die vaker met het opzetten van websites en domeinen te maken hebben gehad, kon ik Merel ook wat vooruit helpen. Naast Merel werd ik ook nog eens door Romy van Dochterlief gevraagd om de Tag in te vullen. Zij vroegen mij om deze Tag in te vullen en een aantal bloggers te bedanken die mij geholpen hebben. Deze Tag is trouwens bedacht door Ramona van Kijk, Mama!

Welke blogger(s) wil ik graag bedanken?

De bloggers die ik graag wil bedanken zijn:

Mark van het LEVEN van een PAPA

Merel van Lotus Writings

Marjolein en Miron van Koetjes, Kalfjes en Meer

Saskia van Twinkelbella en Tamara van TheMommyDiaries

Breg van Bregblogt

Sandra van Hip en Moeder

Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?

  • Mark was de eerste papablogger waar ik iets van las. Dit was een van de redenen waarom ik besloot een eigen Papablog te starten
  • Merel voor haar super handige blogtips
  • Marjolein en Miron voor hun aandacht en luisterend oor als ik weer eens ergens gefrustreerd om was of ergens niet uit kwam
  • Saskia en Tamara omdat zij blogs schrijven waar ik als Papa een hoop nieuwe en nuttige dingen lees en zij mij goed geholpen hebben met vragen over hosting partners en winacties
  • Breg voor haar geweldige manier van schrijven en openheid
  • Sandra voor de uitgebreide tips voor het bloggen en de hele handige blog over Camping Birkelt waar wij dit jaar ook naartoe gingen

Op welke manier ging dat?

Al deze bloggers heb ik eigenlijk via Twitter en hun blog beter leren kennen en gesproken. Wat kan internet toch een mooi medium zijn om allemaal nieuwe mensen te leren kennen en mooie verhalen te lezen!

Wat heeft het mij opgeleverd?

Zoals eerder aangegeven hebben deze bloggers mij allemaal wat opgeleverd: van een luisterend oor, tot handige tips hoe om te gaan met bepaalde dingen voor mijn blog. Maar ook inspiratie voor hoe ik bepaalde dingen met J aan kan pakken. Vooral de herkenbare onderwerpen en dingen waar andere bloggers tegenaan lopen kan wat houvast bieden in de onbekende wereld die kinderen opvoeden heet.

Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?

Het woord lotgenoten komt een beetje heftig over, maar er is 1 ding dat wij allemaal gemeen hebben: onze kinderen. Ik blijf het mooi vinden om zoveel herkenbare verhalen van andere bloggers te lezen. Ik vind het mooi om te zien hoeveel tijd en energie al deze bloggers in hun blog steken. Het laat zien dat ze echt gepassioneerd hiermee om kunnen gaan, iedereen op zijn eigen manier.

Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

De sterke kanten van deze bloggers is hun passie waar ze hun blogs mee schrijven. Ik vind het nog steeds knap hoe zij elke dag/week weer met nieuwe interessante onderwerpen komen. Dit is wel een van de dingen waar ik af en toe wat moeite mee heb. Ik wil namelijk niet bloggen om het bloggen, maar moet er voor 100% achter staan. Bij deze bloggers heb ik het idee dat ze dit ook echt bewust doen en niet zo maar een artikel online zetten, om maar iets te kunnen posten.

Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Ik wil verder nog kwijt dat er nog veel meer bloggers zijn die ik fanatiek volg en waar ik ook hele mooie verhalen lees. Ik vind het ook leuk om, via de verschillende Tag’s die voorbijkomen in bloggersland, je de bloggers nog wat beter leert kennen. Al met al is er een wereld voor mij open gegaan, sinds ik begonnen ben met bloggen!

Mark, Breg en Sandra, ik zou het leuk vinden als jullie de Bedank de Blogger Tag ook invullen! Uiteraard mogen andere bloggers de Tag ook altijd gebruiken; vermeld dan wel atijd even dat deze door Ramona bedacht is.

 

 

8 thoughts on “Bedank de blogger TAG

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge