De Papa achter de Mamablogger – Julia Flynn

De Papa achter de Mamablogger – Julia Flynn

Papa achter de Mamablogger Julia Flynn
Een aantal maanden geleden kwamen er een aantal ‘afleveringen’ online van ‘De Papa achter de Mamablogger’. Ik was zelf heel nieuwsgierig hoe de Papa’s het nou ervaarden: een Mamabloggers als vrouw/vriendin. Na een hele hoop leuke reacties, en enthousiaste deelnemende Papa’s (en Mama’s) is het nu weer tijd voor een nieuwe aflevering. Vandaag staat in het teken van John. John is de Papa achter Mamablogger Jeanine van Strijken is suf. Benieuwd hoe hij het leven als Papa achter de Mamablogger ervaart?

Wie is deze Papa achter de Mamablogger?

Hi, mijn naam is John en ik ben 34 jaar. Inmiddels hebben we samen 3 schurken, Julian (7), Flynn (5) en onze laatste aanwinst, Nolah van 3 maanden. In het dagelijks leven ben werkzaam als sportfysiotherapeut in een praktijk en heb mijn eigen bedrijfje echo-consult.nl waarvoor ik echo’s maak van onder andere spieren en gewrichten. Best druk af en toe, mijn vrouw probeert me dan ook al weken te interviewen voor de rubriek van Tips voor Papa’s.

Papa achter de Mamablogger: Julia Flynn

1. Wat is de reden dat jouw vrouw/vriendin/verloofde begonnen is met haar Mamablog?

De reden dat mijn vrouw is begonnen met bloggen is omdat ze iets voor zichzelf zocht en meer wilde schrijven.

2. Wat maakt de blog van “jouw” Mamablogger uniek?

Haar blog is zo uniek omdat de onderwerpen allemaal met een persoonlijke insteek zijn geschreven. Verder vind ik dat ze een uitzonderlijk schrijftalent heeft en dat is niet om te slijmen, ik ben echt trots op haar. Ik moet nu overigens wel oppassen want anders gaat ze nog langs haar schoenen lopen.

3. Wat zijn voor jou, als Papa, de mooie dingen van het hebben van een Mamablogger als vrouw/vriendin/verloofde?

Het is erg leuk om haar verhalen te lezen en we hebben ook al door haar schrijven wat leuke dingen mogen uitproberen. Zo mochten we een keer industrieel lunchen in de oude honig fabriek voor haar blog. Erg leuk en lekker.

4. Zijn er ook minder leuke dingen dat jouw wederhelft een Mamablogger is?

Mijn vrouw zal hier vast anders over denken, maar ik zeg het toch: Sinds ze blogt maakt ze echt overal foto’s van en is ze meer met haar telefoon bezig. Soms is ze zo druk aan het schrijven dat ze amper door heeft dat ik thuis ben. (nu klink ik wel heel zielig) Ach, ik heb me er maar bij neergelegd en blij voor haar dat ze zoveel plezier beleeft aan haar blog.

5. Zijn er bepaalde onderwerpen die je mist/vaker zou willen zien op haar blog?

Ik zou wel graag een comedyrubriek willen zien speciaal voor mezelf. Wisten jullie dat sommige grapjes op haar blog/twitter mijn woorden zijn? Die steelt ze altijd, zelfs op verjaardagen, om dan vervolgens met de eer te strijken. Als ze mijn blouses nou eens zou strijken …

6. Wordt je betrokken bij de blog, als in: vraagt ze jouw mening over artikelen die ze heeft geschreven, etc.?

Meestal niet, en als ik dan mijn mening geef luistert ze vaak toch niet en doet ze alsnog haar eigen ding. Ze is nogal eigenwijs. Maar mocht ik echt niet willen dat ze iets plaatst dan zou ze daar zeker rekening mee houden.

7. Schrijf je zelf ook wel eens iets voor haar Mamablog of zou je dat graag willen?

Ik heb het zelf erg druk met werk, sporten, mijn eigen bedrijfje en het verdelen van mijn aandacht aan iedereen. Zo blijft er weinig tijd over om iets te schrijven. Sterker nog, ik laat Jeanine ook teksten schrijven voor mijn eigen bedrijfsblog.

8. Maken jullie wel eens speciaal uitstapjes voor haar blog en hoe bevalt dat?

Meestal niet speciaal voor haar blog, op dat etentje in de Meesterproef na dan. Vaak komen we ergens en dan knipt ze snel overal foto’s van voor het geval ze er nog over wilt bloggen. We zijn eigenlijk altijd wel onderweg wanneer we vrij zijn.

9. Heeft ze nog wel tijd genoeg voor jou (en de kinderen?) met het bloggen?

Mijn vrouw schrijft vaak wanneer de kinderen naar school zijn of wanneer de kinderen op bed liggen. Al verzint ze volgens mij wel allerlei smoesjes waarom het huishouden niet is gedaan, wanneer ze weer eens heeft lopen bloggen.

10. Wat is jouw gouden tip voor een succesvol Vaderschap?

Hoe druk ik het ook heb, ik probeer altijd wel even ergens tijd te maken voor mijn kinderen. ’S Avonds een stoeipartij, of gewoon even knuffelen en een verhaaltje voorlezen. Van die momenten geniet ik echt en dat waarderen de kinderen ook. Ik hoop dat ze zich dit later kunnen herinneren.

 

Bedankt voor je leuke, en open, antwoorden John. Ik zie inderdaad regelmatig leuke grappen voorbijkomen en ben het met je eens dat je vrouw een mooi schrijftalent heeft. Ik neem aan dat die opmerking over het strijken van je blouses je op een avondje slapen op de bank is komen te staan 😉 . Ach, je moet er wat voor over hebben hè! Veel succes met je bedrijf en je kids gaan de mooie momenten zeker zich later herinneren.

 

Ben jij een Mamablogger (of Papa achter de Mamablogger) en vind jij het ook leuk om jouw/jullie verhaal te doen? Neem dan even contact met mij op via Mail, Twitter of Facebook en wie weet sta jij (en je blog) binnenkort ook in de spotlight 😉

 

4 thoughts on “De Papa achter de Mamablogger – Julia Flynn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge