Bijna kerst, terugblikken en vooruitkijken

wens blog 2

Het is alweer bijna kerst en dus ook weer bijna tijd voor een nieuw jaar. Tijd om eens even terug te blikken op hoe het afgelopen jaar verlopen is. Ook vroeg ik jullie op Social Media om alvast vooruit te blikken op de komende periode en aan te geven wat jullie wens is voor het nieuwe jaar. Ook daarvoor in deze blog aandacht!

Dit is alweer blog nummer 50(!). Wat is er een hoop veranderd sinds blog nummer 1. J is ontzettend hard gegroeid, letterlijk en figuurlijk; hij begint al een echt mannetje te worden. Daarnaast hoop ik dat ook ik ben gegroeid: als papa en als blogger. Als je mij een jaar geleden had gezegd dat ik net voor de kerst mijn 50e blog zou schrijven, zou ik je waarschijnlijk hard uitgelachen hebben. Ik had nooit het idee dat ik het leuk zou vinden om zoveel (persoonlijke) dingen met mensen te delen die ik “in real life” niet eens ken. Maar het tegengestelde is waar: het bloggen gaat me redelijk goed af, voor een beginneling, en ik vind het een heerlijke uitlaatklep. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn blogs te lezen en een van mijn wensen voor 2016 is dat ik met nog meer mensen mijn ervaringen kan delen; dat was de reden om met mijn blog te beginnen: een site maken waar, in eerste instantie, papa’s (2 be) iets aan zouden hebben.

Voor 2016 ben ik van plan om meer tijd aan mijn blog en website te gaan besteden; ik ben nog op zoek naar een manier waarop ik mijn WordPress site op een eenvoudige manier om kan gaan zetten naar een “.nl” website. Hoe zijn jullie ervaringen daarmee en heeft dit merkbaar invloed op het aantal bezoekers? Tips zijn altijd welkom!

Daarnaast zal J zich steeds meer als een peuter gaan gedragen en zal hij zijn dreumes groep op de kinderopvang moeten inruilen voor een peutergroep. Ook zal er van mij steeds meer gevraagd gaan worden als papa: een hoop inlevingsvermogen en hopelijk kom ik aan wat meer slaap toe dan afgelopen jaar. Ook hoop ik dat mijn vrouw en ik wat meer tijd met elkaar door kunnen gaan brengen en we in wat rustiger vaarwater terecht gaan komen. Daarnaast heb ik nog een andere wens die ik voorlopig nog even voor mezelf ga houden ;-).

Maar goed, genoeg over mij; ik vroeg jullie de afgelopen week wat jullie wensen voor kerst en voor het nieuwe jaar zijn waar een aantal leuke reacties op kwamen. Hieronder een overzichtje van verschillende bloggers (bezoek ook zeker hun blog/Twitter eens!):

Elske van Magic Mama: “Dat iedereen hier eindelijk weer fit en gezond is. Wat extra slaap zou ook niet gek zijn idd”

Thea van Bampraat: “Een gezond kindje in mijn armen vasthouden”

Maarten van Papa’s wereld: “Doe ik aan mee” (als reactie op Thea)

Nicole van Meisje Eigenwijsje: “Dat ik in 2016 mezelf weer lief ga vinden en ik daardoor ook kan werken aan mijn gezondheid, daarnaast ook dat de mensen om me heen gezond zijn en vooral blijven”

Shirl van @Fitgirlshirl: “Een baby”

Marijke van Mama’s met Thee: “Financiële rust”

Het mag als een cliché klinken, maar ik hoop oprecht dat de wensen van iedereen hierboven, als ook de wensen van anderen uit zullen komen en dat we een prachtig 2016 tegemoet gaan.

2 thoughts on “Bijna kerst, terugblikken en vooruitkijken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge