Shoplog: coole “zelfgemaakte” t-shirts

Shoplog: coole “zelfgemaakte” t-shirts

Shoplog zelfgemaakte t-shirts

Ken je dat? Je loopt door de stad op zoek naar leuke kleren, maar het ziet er allemaal hetzelfde uit? Natuurlijk zijn er op internet ook hele leuke originele kleren te vinden, maar wat is er nu leuker dan zelf de kleren voor je kleintje te “ontwerpen”?

Een paar weken terug kwam ik op de instagram van Kimberly hele coole “zelf ontworpen” kleren tegen voor haar zoontje Jake. Ik was meteen enthousiast en vroeg haar hoe ze aan die coole kleren kwam. Ze zei dat de afbeeldingen strijkplaatjes van Cute Rebel en Pimp-it Shop kwamen. De shirts die goed hiervoor gebruikt kunnen worden zijn van NextDirect.

Ik ging dus op jacht naar leuke ontwerpen. Het probleem met deze dingen is dat ik het niet kan laten om er meteen meer te bestellen dan eigenlijk de bedoeling is. Na een uurtje rondneuzen door de verschillende webshops, kocht ik in totaal 7 strijkplaatjes. Natuurlijk had ik  wel nog shirts nodig. Op aanraden van Kimberly nam ik een kijkje bij NextDirect en scoorde ik daar nog een aantal shirts (uiteraard toch wat meer dan dat ik aan strijkplaatjes had gekocht).

De service was ook overal prima; de strijkplaatjes waren al na een paar dagen binnen. Bij Cute Rebel kreeg ik zelfs nog een extra plaatje vanwege “langere” levertijd! De shirts van NextDirect waren niet allemaal tegelijk leverbaar; we kregen toen de ene dag een pakketje met het grootste gedeelte en de dag erop het pakketje met de laatste 2 shirts. Al met al dus prima service bij alle webshops!

Maar nu zijn jullie benieuwd wat we er uiteindelijk van gemaakt hebben 😉. Hieronder een overzichtje van de de verschillende shirts:

t-shirt ijsje ice cream

Dit ijsje ziet er toch heerlijk uit?!

t-shirt geel oh crêpe

“Oh crêpe, een uitspraak die vrouwlief vaak doet als er weer eens iets mis gaat… 🙂

t-shirt naam grijs

Een gepersonaliseerd shirt met J zijn naam (er staan natuurlijk nog letters achter ;-))

t-shirt superhero wit

Omdat ik het toch niet kon laten om toch iets met superhelden te kopen

t-shirt milk melk blauw

Got milk?

t-shirt wit gangsta napper

Omdat onze kleine man (af en toe) echt een slaapkop is

t-shirt baas groen

Maar uiteindelijk gedraagt hij zich als een BAAS

t-shirt grijs my daddy rocks papa

En het extra strijkplaatje past natuurlijk perfect!

Wat natuurlijk ook interessant is, is om te weten of het niet allemaal duur is, die leuke ontwerpen. Dit viel me dus echt 100% mee. De shirts kostten €36 voor 10 shirts en de strijkplaatjes waren €3,75 per stuk. Al met al hadden we dus 7 nieuwe shirts met cool ontwerp en 3 extra shirts voor nog geen €65!

Deze blog is niet in samenwerking met de drie webshops, maar puur vanuit m’n eigen enthousiasme geschreven. Je kunt natuurlijk altijd even kijken of ze voor jou ook leuke ontwerpen hebben! Het is weer eens wat anders dan een gewone winkel hè!😉

Hebben jullie ook wel eens met strijkplaatjes gewerkt en kennen jullie nog andere webshops met zulke leuke ontwerpen? Let me know in the comments!

14 thoughts on “Shoplog: coole “zelfgemaakte” t-shirts

  1. Super leuk!
    En wat goed dat die witte strijkplaatjes ook zo helder naar voren komen. Dat is vaak een probleem met die dingen. Dit ziet er prima uit!

  2. Wat leuk!
    Ik heb zelf nog nooit strijkapplicaties gebruikt omdat ik toch altijd een beetje bang ben dat het niet zo goed meer blijft zitten na een aantal wasbeurten..
    Ik heb wel eens een paar gepersonaliseerde items gekregen met strijkapplicaties erop en waar het ene shirt heel mooi bleef, was de applicatie op het andere shirt na 1 wasbeurt al niet meer zo mooi. Maar dat kan natuurlijk ook een uitzondering zijn 🙂
    MetMirjam recently posted…Primark shoplog kids, juni 2016My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge