Mini Shoplog – Positiekleding voor B en een trui voor Papa

shoplog zwangerschapskleding positiekleding herenkleding

Als je vrouw zwanger is, “moet” ze ineens allemaal kleding kopen. En als ze wat sneller moe is omdat ze zwanger is? Dan shop je online voor positiekleding (oftewel zwangerschapskleding). Maar omdat Papa er ook nog fatsoenlijk bij moet lopen, kijk je dan ook even of er wat leuks bij de herenkleding te vinden is 🙂 . Wat we kochten? Dat lees je in deze mini shoplog.

Zwanger en kleding

Alle Papa’s zijn er tijdens de zwangerschap wel achter gekomen. Het lijf van je vrouw/vriendin/verloofde begint nogal wat veranderingen te vertonen. Uiteraard gaat dat niet zonder slag of staat en probeert je wederhelft zich, tegen beter weten in, nog in haar oude kleding te wurmen. Als je haar ervan overtuigd hebt dat het echt allemaal zo erg niet is, begint de zoektocht naar kleding die dan wel past. Je komt dan toch snel uit bij Positiekleding, oftewel zwangerschapskleding. Blijkbaar zijn daar dus hele afdelingen voor!

Rokken, broeken, shirts

Wat me is opgevallen is dat sommige zwangere vrouwen de zwangere buik proberen te verbergen, maar ik vind het juist wel mooi als de zwangere buik wat meer naar voren komt. Voor beide situaties is er wel kleding te vinden. Wat voor mij nieuw was, was dat de kleding niet alleen maar qua maat wat groter is. Ook hebben ze er allerlei gekke stukken aan vastgenaaid. Vooral zwangerschapsbroeken moeten het vergelden. Blijkbaar is het fijn om die buik onder een brede band (warme?) stof te stoppen. En die stof moet dan ook lekker uit kunnen rekken. Je krijgt dan van dit soort aparte broeken:

Foto via Sans-Online
Foto via Sans-online

Positiekleding: Een rok voor B

Voor haar werk zit B veel op een stoel aan de receptie. Een broek, en zelfs een zwangerschapsbroek begint dan nogal snel te knellen. Dat is dan ook de reden dat ze regelmatig een rok of jurk aantrekt. Ik vind een rok of jurk haar ook heel mooi staan, dus mij hoor je dan ook niet klagen. Maar de laatste tijd was er nog maar 1 rok die ze nog aan kon doen. Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een zwangerschapsrok. Omdat B het niet zo zag zitten om in een hele korte rok te paraderen op haar werk, kwamen we uit bij deze rok van Mama-Licious:

positiekleding rok zwanger zwangerschap lightbox

Ook wat voor Papa?

Na het zoekwerk naar een geschikte rok voor B, vond ik dat het ook wel tijd was om iets voor deze Papa uit te zoeken. Naar mijn werk heb ik eigenlijk altijd blousen of nette truien aan. Omdat blousen altijd zo’n geklooi is qua strijkwerk, vind ik het toch wel fijner om regelmatig een trui aan te doen. Het nadeel van de meeste truien is dat deze na een paar maanden uit beginnen te rekken en beginnen te verslijten. Ik “moet” dan ook regelmatig iets nieuws zoeken en kwam toen deze leuke trui van Esprit tegen; prima voor een normale dag op kantoor!

trui sans-online esprit

Is bij jullie thuis ook de hele garderobe van de zwangere vrouw omgegooid toen ze zwanger was?

 

Dit artikel is een samenwerking met Sans-online

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge