De Papa achter de Mamablogger – Life’s About

De Papa achter de Mamablogger – Life’s About

Papa achter de Mamablogger Life's About

Elke donderdag vertelt een andere Papa wat hij nu vindt van al dat geblog van zijn vrouw/verloofde/vriendin in deze rubriek: De Papa achter de Mamablogger. Ik vind het mooi om te lezen hoe betrokken de Papa’s zijn en hoe zij hun, af en toe ongezouten, mening geven. Vandaag staat alweer de 5e ‘aflevering’ op het programma en is het de beurt aan Giorgio, Papa achter Mamablogger Geertje van Life’s About. Ik volg Geertje zelf al vanaf dat ik begonnen ben met bloggen en vind haar ‘Gerechten zonder Pakjes en Zakjes’ helemaal geweldig. Zij laat zien hoe simpel het is om met simpele ingrediënten met name een hoop zout achterwege te laten. Daarnaast zijn de foto’s en filmpjes van Sarah natuurlijk ook altijd geweldig.

Wie is deze Papa achter de Mamablogger?

Ik ben Giorgio Boekhouder, 38 jaar oud en vader van een prachtige dochter genaamd Sarah van 2,5 jaar oud. Ook ben ik de man van Mamablogger Geertje Boekhouder.

Papa achter de Mamablogger Life's About Giorgio Geertje Sarah

De vragen

1. Wat is de reden dat jouw vrouw/vriendin/verloofde begonnen is met haar Mamablog?

Het begon als een manier om haar leven als mama en patiënt te delen met de wereld. Een uitweg om je gedachten en ervaringen op te schrijven en te delen met lotgenoten.

2. Wat maakt de blog van “jouw” Mamablogger uniek?

Dat er vaak onderwerpen voorbij komen die nog als taboe gezien worden. Vaak merk ik aan de reacties dat er een behoefte is tot erkenning. Het “ik ben niet alleen ”gevoel.

3. Wat zijn voor jou, als Papa, de mooie dingen van het hebben van een Mamablogger als vrouw/vriendin/verloofde?

Het feit dat ze haar ei kwijt kan. Dat ze een soort van nieuwe vrienden kring heeft gecreëerd waar ik ook van mee mag genieten. De uitnodigingen voor leuke uitstapjes en proeverijen.

4. Zijn er ook minder leuke dingen dat jouw wederhelft een Mamablogger is?

Er moet altijd een foto gemaakt worden, of een filmpje opgenomen worden. Dit kan af en toe wel irriteren, vooral als je honger hebt. Maar dit is meer een luxe probleem.

5. Zijn er bepaalde onderwerpen die je mist/vaker zou willen zien op haar blog?

Nee. Tot nu toe doet ze het netjes.

6. Wordt je betrokken bij de blog, als in: vraagt ze jouw mening over artikelen die ze heeft geschreven, etc.?

Hangt van het onderwerp af. Als het over beauty ,kleding etc. gaat heb ik er toch geen verstand van.

7. Schrijf je zelf ook wel eens iets voor haar Mamablog of zou je dat graag willen?

Ik heb in het verleden wel 1 keer een verhaal geschreven in het begin, maar heb niet echt de behoefte om vaak een blog te schrijven. 1 keer per jaar een update met hoe ik het allemaal ervaar vind ik goed. Het is en blijft haar blog over haar leven en ervaringen.

8. Maken jullie wel eens speciaal uitstapjes voor haar blog en hoe bevalt dat?

Dat begint langzamerhand te komen. Ze krijgt steeds uitnodigingen voor evenementen . Ik vind het allemaal wel leuk hoor. Laatst nog naar de ALL YOU NEED IS FOOD evenement geweest wat zeker een succes was.

9. Heeft ze nog wel tijd genoeg voor jou (en de kinderen?) met het bloggen?

Oh jawel hoor. Sarah en ik komen niets te kort. Het word allemaal netjes verdeeld en ingepland. Zij bloggen , ik sporten en meestal ligt de kleine meid dan al in bed.

10. Wat is jouw gouden tip voor een succesvol Vaderschap?

Volg je gevoel. Blijf communiceren en maak duidelijke afspraken. Zorg voor afleiding in de vorm van een hobby. Laat zowel je vrouw als je kind(eren) merken en ervaren dat je om ze geeft en van ze houdt. Zeggen dat je van ze houd is echt niet voldoende. Ze moeten het beleven!!

 

Giorgio, bedankt voor je antwoorden en vooral je Gouden Tip. Je zegt tegen je vrouw en kind al snel dat je van ze houdt, maar wat meer gevoel en het laten merken is zeker belangrijk! Ik vind het ook leuk om op de blog hele herkenbare dingen te lezen, zoals de blog over ‘Een partner met een ander kleurtje’. Aangezien B haar roots in de Antillen en Suriname liggen, herkenden wij zeker een aantal dingen terug. Gelukkig is het bekijks tegenwoordig wel een stuk minder, behalve als je wat in de kleinere dorpen komt. Daarnaast vind ik het verschil qua cultuur erg leuk en interessant. Ik blijf Geertje (en jou) zeker volgen!

 

 

Ben jij een Mamablogger (of Papa achter de Mamablogger) en vind jij het ook leuk om jouw/jullie verhaal te doen? Neem dan even contact met mij op via Mail, Twitter of Facebook en wie weet sta jij (en je blog) binnenkort ook in de spotlight 😉

 

4 thoughts on “De Papa achter de Mamablogger – Life’s About

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge