SinterKerst Swap 2016 – Plog, Blog + Video!

SinterKerst Swap 2016 – Plog, Blog + Video!

SinterKerst Swap 2016 Blog Blogger Cadeautjes

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje of ik mee wilde doen aan een Swap. Ik had al wel eens op andere blogs een Swap voorbij zien komen en het leek mij ook wel eens leuk om mee te doen. Het idee van een Swap is eigenlijk hetzelfde als cadeautjes met Sinterklaas of Kerst, maar dan van een relatief onbekende, in dit geval een andere Blogger. Je koopt een aantal (kleine) cadeautjes, verpakt die op een leuke manier en stuurt deze vervolgens naar degene van wie jij het lootje hebt getrokken.

SinterKerst Swap

Deze Swap werd omgedoopt tot de SinterKerst Swap. Het was dan ook de bedoeling om cadeautjes te kopen met als thema Sinterklaas en Kerstmis. Voor mij toch wel enigszins een uitdaging, aangezien ik de enige man (Papa) in deze Swap was vol met vrouwen (Mamabloggers). Met het digitale lijstje van mijn getrokken lootje op zak, sleurde ik B mee naar het winkelcentrum. Hoe kun je namelijk beter cadeautjes voor een (andere) vrouw zoeken, dan je eigen vrouw mee te nemen, toch πŸ˜‰ ? Op het lijstje van Anne-Marije van Just Another Day By Anne stond o.a. dat zij niet echt van de felle kleuren, maar wel van lekkere geurtjes en van bakken houdt. En waar ga je dan naartoe? Mijn vrouw wist raad: bij de Xenos hebben ze dan hele leuke dingen. Ben je benieuwd geworden naar wat ik allemaal voor Anne-Marije kocht, ga dan snel even naar haar blog.

En wat staat er dan op het verlanglijstje van een Papa(blogger)?

Op mijn ‘verlanglijstje’ had ik wat dingen aangegeven die J en ik leuk vinden: alles wat met snelheid en auto’s te maken heeft. En ook J zijn favoriete dingen stonden op het lijstje: Bussen en treinen. En als laatste tip had ik aangegeven dat J en ik graag tijd samen doorbrengen. Behoorlijk algemeen, dus ik was des te nieuwsgieriger wat de Mamablogger in kwestie voor mij zou uitkiezen πŸ™‚ .

De dag van de bezorging

En toen begon het spannende wachten. Via de Whatsapp groep werden al een aantal sneak peek foto’s van de verschillende pakketjes gestuurd. Zo te zien had iedereen flink zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Nu was het aan de ene kant hopen dat mijn SinterKerst Swap gewaardeerd werd en ik aan de andere kant ook een leuk Swap zou ontvangen. We hadden afgesproken dat iedereen op dezelfde dag hun Swap zou versturen, zodat we ze ook allemaal op dezelfde dag zouden krijgen. Toen ik die dag om 18:30 uur nog niets had gehad, ging ik er vanuit dat ik weer eens pech had. Maar toen stond daar een onverwachte postbezorger op de stoep; hij had geen PostNL bus of jas aan, maar het bleek de vriend van Jodi, van Lief Thuis, te zijn πŸ™‚ . Aangezien wij allebei in Eindhoven wonen, was dit ook het gemakkelijkste natuurlijk!

En wat kreeg deze Papablogger dan uiteindelijk?

Maar nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig geworden wat deze Papablogger dan allemaal cadeau kreeg. Allereerst een grote doos met daarop ‘Tips voor Papa’s’ geschreven. In die doos een groot aantal cadeautjes allemaal leuk ingepakt en voorzien van cryptische omschrijvingen.

SinterKerst Swap cadeautjes

In deze doos zat allereerst een geweldige kaart die echt perfect bij mij past. Want zouden wij niet allemaal wel eens Control + Alt + Delete willen doen met die poepluiers van die kleine mannen en vrouwen… πŸ™‚

SinterKerst Swap kaart ctrl alt del

Naast de kaart werd ik nog overstelpt met allerlei pakketjes voor mij, voor J en zelfs voor B! (Hint: de volgorde van de foto’s is ook de volgorde van de cadeautjes, zoals je ze uitgepakt in de vrolijke video hieronder ziet πŸ˜‰ ).

SinterKerst Swap mok Eindhoven

SinterKerst Swap mug cake

SinterKerst Swap Bucketlist boek

SinterKerst Swap kleine man RC auto

SinterKerst Swap bierglazen feestje

SinterKerst Swap bier alcoholvrij zwanger

SinterKerst Swap bier plaatselijk Oirschot

SinterKerst Swap Chocolade Geld

SinterKerst Swap Stickerrs auto ambulance motor

‘Unboxing’ video

En, al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel wat er in de pakjes zat in de video hieronder (hij duurt maar een minuutje πŸ˜‰ ).

De cadeautjes

Mocht het wat te snel zijn gegaan in het filmpje, of ben je stiekem gewoon verder gescrold, in de SinterKerst Swap zaten de volgende cadeautjes:

  1. Echte Eindhoven mok, met een aantal leuke bezienswaardigheden
  2. Mug Cake recept, dat we in de Eindhoven mok kunnen maken (lekker simpel voor een luie avond)
  3. Bucket list boek dat ik, naast het schrijven van een bucket list, ook goed kan gebruiken om dingen voor de blog in te schrijven
  4. Radiografisch bestuurbare auto voor J (hij was helemaal super enthousiast toen hij ermee begon te spelen!)
  5. Set leuke bierglazen; can’t go wrong with that πŸ˜‰
  6. Blikje alcoholvrij Amstel Radler bier voor B (waar ze erg dankbaar voor is)
  7. Flesje plaatselijk Weizenbier; kijk daar komen die bierglazen al goed van pas!
  8. Stickers van auto’s, ambulances, motoren en nog veel meer wat rijdt. Deze had hij zo snel te pakken, dat ze helaas niet in de video zitten…
  9. Handvol chocolademunten die ik meteen in mocht leveren bij de Vrouw en Zoon πŸ™‚

Jodi, heel erg bedankt voor de leuke SinterKerst Swap. Alle cadeautjes gaan goed van pas komen en we hebben er nu al plezier aan beleefd!

 

Ben jij benieuwd wat Jodi heeft gekregen en wat ze over mijn swap heeft verteld? Haar blog lees je hier terug.

9 thoughts on “SinterKerst Swap 2016 – Plog, Blog + Video!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge