De Papa achter de Mamablogger – Beebs and Moms

De Papa achter de Mamablogger – Beebs and Moms

Papa achter de Mamablogger Beebs and Moms
Nu de rust van de Win 4-daagse weer een beetje is wedergekeerd, is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Papa achter de Mamablogger. De aflevering van vandaag staat in het teken van Patrick; Papa achter de Mamablogger Kimberly van Beebs and Moms.

Wie is deze Papa achter de Mamablogger?

Ik ben Patrick van 35 jaar en trotse vader van Evi, een kleine meid van 4 jaar. In het dagelijks leven werk ik fulltime als Bouwkundig Inspecteur. In mijn vrije tijd geniet ik graag van mijn gezin. Als de vrouwen op bed liggen game ik graag om te ontspannen. Ook kijk ik graag naar voetbal en Formule 1.

Papa achter de Mamablogger Patrick Beebs and Moms

1. Wat is de reden dat jouw vrouw/vriendin/verloofde begonnen is met haar Mamablog?

Kimberly is begonnen met bloggen omdat ze graag schrijft en iets voor zichzelf wilde hebben. Ze heeft eerst nog voor een andere blog geschreven om te kijken of ze het echt leuk vond en is toen met Beebs and Moms begonnen voor zichzelf.

2. Wat maakt de blog van “jouw” Mamablogger uniek?

Ik vind haar blogs wel uniek omdat er een randje humor in zit, dat ze niet anders schrijft dan dat ze zelf in het echt is. Heel persoonlijk met haar eigen humor, en dat vind ik leuk, dat vind ik wel grappig. Daarnaast is ze niet bang om persoonlijke dingen aan te snijden op haar blog. Ze schrijft over luchtige onderwerpen maar ook over diepgaande kwesties en gevoelens. Zo schreef ze ook over de doodgeboorte van ons kindje.

3. Wat zijn voor jou, als Papa, de mooie dingen van het hebben van een Mamablogger als vrouw/vriendin/verloofde?

Het mooiste vind ik het gevoel van trots; dat als Kimberly een blog heeft geschreven waar ze trots op is, dat de blog groeit, dat ze daar trots op is.

4. Zijn er ook minder leuke dingen dat jouw wederhelft een Mamablogger is?

Soms zit ze veel achter de laptop maar of dat nou echt een nadeel is? Dan kan ik namelijk lekker naar sport of een serie kijken die ze niet mee wilt kijken. Of als iets niet lukt met WordPress ofzo dat haar frustreert en dan zorgt voor een chagrijnige vrouw in huis. Dat vind ik niet zo leuk.

5. Zijn er bepaalde onderwerpen die je mist/vaker zou willen zien op haar blog?

Aangezien ik niet echt een (mama)blog lezer ben, zal ik haar doelgroep niet echt zijn dus mis ik ook niet echt specifiek iets. Ik lees haar blogs graag omdat het over mijn gezin gaat waardoor het mij ook veel meer raakt.

6. Wordt je betrokken bij de blog, als in: vraagt ze jouw mening over artikelen die ze heeft geschreven, etc.?

Ja! Ik word niet bij iedere blog betrokken maar bij serieuze blogs of over onderwerpen die misschien te persoonlijk zijn vraagt zij mijn mening. Ook vraagt ze dan of ik het wel ok vind dat ze daar dan over schrijft. Soms vraagt ze me of haar humor wel grappig is, wat dan wel al op zich al grappig is.

7. Schrijf je zelf ook wel eens iets voor haar Mamablog of zou je dat graag willen?

Nee dat doe ik niet. Ik heb daar niet heel veel tijd voor en ik ben ook geen goede schrijver. Ik moet te lang nadenken voordat er een zin op papier staat en er zou dan maar 1 blog per half jaar online komen. Het zou ook nog eens van mijn game-tijd afgaan en dat zou zonde zijn.

8. Maken jullie wel eens speciaal uitstapjes voor haar blog en hoe bevalt dat?

We maken nog geen speciale uitstapjes voor haar blog maar ik zie de uitnodigingen met veel plezier tegemoet. Ik ben gek op uitstapjes 😉

9. Heeft ze nog wel tijd genoeg voor jou (en de kinderen?) met het bloggen?

Ze blogt vaak als ik aan het werk ben en Evi op school zit of als ik sport kijk o.i.d. Het bloggen gaat niet ten koste van ons.

10. Wat is jouw gouden tip voor een succesvol Vaderschap?

Naast het normale opvoeden, het houden van en het liefde geven aan je kind vind ik persoonlijk gek doen met je kind en jezelf zijn heel belangrijk. Hoe gekker, hoe leuker ze het vinden die kleintjes. Dat maakt ook iedere vader uniek want iedere vader is gek op zijn eigen manier en dat bouwt een band op tussen jou en je kind die alleen jullie snappen.

 

Wat een hele mooie gouden tip Patrick! Hoe gekker, hoe beter inderdaad. Ik ga regelmatig met J naar het krijspaleis en doe dan net zo fanatiek mee; ook al gek dus 😉 . Daarnaast weet ik dat jullie een hele heftige periode meemaken. Als ik de blogs van Kimberly lees, krijg ik echt een brok in mijn keel. Het is af en toe zo oneerlijk hoe het kan lopen. Ik hoop dat jullie de komende tijd de nodige rust kunnen vinden en duim voor jullie dat er toch nog een mooie zwangerschap aankomt in de toekomst!

 

Ben jij een Mamablogger (of Papa achter de Mamablogger) en vind jij het ook leuk om jouw/jullie verhaal te doen? Neem dan even contact met mij op via Mail, Twitter of Facebook en wie weet sta jij (en je blog) binnenkort ook in de spotlight 😉

4 thoughts on “De Papa achter de Mamablogger – Beebs and Moms

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge