Win 4-daagse – Dag 4: Gepersonaliseerd Dienblad

Win 4-daagse – Dag 4: Gepersonaliseerd Dienblad

Tips voor Papa's Win 4-daagse Moederdagcadeau
Op zondag 14 mei is alweer zover: Moederdag. En wat doen wij in Nederland traditioneel met Moederdag? Juist: Ontbijt op bed brengen. Dit is een traditie waar ik als klein kindje al mee begon en nog steeds elk jaar in stand houd. Vorig jaar kon J al een beetje helpen met het ontbijt maken, maar dit jaar ga ik hem het meeste zelf laten doen. Het enige vervelende is alleen dat Papa vaak niet weet waar dat dienblad toch staat. Daarin ben ik vast niet de enige. De winactie van vandaag moet daar verandering in gaan brengen; je maakt namelijk kans op eenย  dienblad!

Gepersonaliseerd Dienblad van Your Surprise

En je maakt niet zo maar kans op een (saai) dienblaad. Nee, je mag een dienblad uitkiezen dat je zelf kunt personaliseren. Je begint met een keuze tussen een beige of zwart dienblad. Daarna kun je kiezen wat voor layout je wilt gebruiken. Wil je een grote foto, alleen tekst of een combinatie; er is van alles mogelijk. Je kunt hier alvast een kijkje nemen voor de mogelijkheden ๐Ÿ˜‰ .

Tips voor Papa's Win 4-daagse winactie gepersonaliseerd dienblad Your Surprise

 

Nadat je ook die keuze hebt gemaakt, kun je nog een naam of leuke tekst voor de Mama in kwestie toevoegen. Hierna is je gepersonaliseerde dienblad klaar en kun je de bestelling afronden. Zo simpel kan het dus zijn!

Gepersonaliseerd dienblad winactie Your Surprise

De Tips voor Papa’s Win 4-daagse

Waarom nu eigenlijk een Win 4-daagse? Iets meer dan 2 jaar geleden ben ik begonnen met deze Papablog. Ik wilde mijn ervaringen op digitaal papier zetten en hoop(te) hiermee andere Papa’s (en Mama’s) wat meer te vertellen over het ouderschap vanuit Papa perspectief. Ondertussen staan er bijna 200(!) blogs online die ik allemaal in mijn vrije tijd geschreven heb. Naast Tips voor Papa’s heb ik namelijk ook nog een fulltime baan. Mocht dit de eerste keer zijn dat je op de site bent, neem dan gerust een kijkje, want er valt voldoende te lezen!

Tips voor Papa's win 4-daagse

Hoe kun je meedoen?

Nu je helemaal enthousiast bent geworden over de Win 4-daagse, en specifiek deze winactie, wil je natuurlijk weten hoe je mee kunt doen. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Laat hieronder in de reacties achter dat je meedoet met de winactie; that’s it. Natuurlijk mag je vertellen waarom en voor wie je meedoet, dat maakt het wel wat persoonlijker hรจ ๐Ÿ˜‰ . Ik zou het ook leuk vinden als je een kijkje op mijn Facebook pagina en Instagram neemt; daar kun je dagelijks volgen wat wij allemaal meemaken. Tag vooral vrienden en familie die de winactie ook leuk vinden; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Andere winacties

Naast deze winactie, valt er deze week nog meer te winnen bij Tips voor Papa’s. Een overzichtje:

Deze winactie loopt van 28 april 2017 21:00 uur tot en met 2 mei 2017 20:59 uur. Op 3 mei zal de winnaar van deze winactie, en de winnaars van de andere winacties persoonlijk bericht ontvangen. Zorg er dan ook voor dat je een werkend e-mailadres invult tijdens het invullen van de comments. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd.

19 thoughts on “Win 4-daagse – Dag 4: Gepersonaliseerd Dienblad

 1. Ik doe dit keer eens voor mezelf mee aangezien ik laatst tot de conclusie kwam dat ik nog geen dienblad heb en dat toch wel makkelijk is als bijvoorbeeld manlief ziek is en ik toch wat drinken enzo naar boven wil brengen zonder dat ik vaker moet lopen. Maar ook als ik de tweeling wat lekkers wil brengen als ze buiten in de tuin spelen ๐Ÿ˜€

 2. We willen oma graag een ontbijt op bed geven, omdat ze hier wekelijks slaapt zodat ze op kan passen. En het is meer dan oppassen. De kids kijken iedere week uit naar haar komst, fysiek kan ze geen wilde dingen ondernemen, maar de kids worden bedolven met aandacht en liefde en daar genieten ze volop van.

 3. Super leuke winactie! Ik ga voor een gepersonaliseerde dienblad. Waarom vind ik dat mijn moeder deze verdient? Wel, mijn moeder is een hardwerkende vrouw die er alles voor over heegt om haar gezin goed te onderhouden. Als ze iemand verwent, verwent ze iedereen eerst waardoor zij haarzelf vergeet. Daarom vind ik dat zij dit verdient.

 4. Dit lijkt me een heel leuk moederdagcadeau voor mijn schoonmoeder, altijd in de weer met een dienblad, maar niet met zo’n mooie. Helaas kan je op de site het woord mama niet vervangen door oma … Balen!
  Dan doe ik toch gewoon maar mee voor mezelf ๐Ÿ˜‰

 5. Oh wooowww wat super leuk zeg !!! Ookal ben ik een mama, ik lees deze blogs ook graag want dan weet ik hoe mijn man ook tegen bepaalde dingen aankijkt hahah. Mannen denken soms toch anders als wij vrouwen ๐Ÿ˜‰ Ik waag dolgraag een kansje voor…… Mezelf. Oh wat erg hahaha. Maar ik wat zou dat gezellig thee drinken zijn met mijn vriendinnen als er een leuke tekst of foto’s van mijn dochters op het dienblad staat ๐Ÿ˜‰

 6. Ik doe heel erg graag mee. Een dienblad is altijd handig voor ontbijtjes op bed. Het lijkt me leuk om vriendlief een keertje te verrassen.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 7. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee voor mezelf, een mooi dienblad met foto’s van mijn kindjes. Mijn vriend is nooit zo goed met cadeau’s en meestal moet ik ze zelf uitzoeken haha, maar als ik win mag hij het dienblad personaliseren, dan is het toch nog een verrassing (moet goedkomen toch… haha)

 8. Wat een leuk idee voor moederdag! Een handig dienblad met een foto van haar kinderen voor mijn vergeetachtig wordende moeder. Foto’s kunnen helpen bij het oproepen van herinneringen en dat brengt weer meer plezier in haar leven.

 9. Dit is leuk voor mijn schoonmoeder. Zij heeft heel wat dienbladen staan en zal hier vast blij mee zijn.

 10. Wat issie leuk! Ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder (en oppasoma) die net een nieuwe heup heeft gekregen, kan ik haar op een bijzondere manier een kopje koffie brengen

 11. Kei origineel en met de lente/zomer (ofwel lekker buiten zitten) op komt ook superhandig. dus ik doe mee voor mezelf. ook meteen handig voor dat ontbijtje op bed met moederdag ๐Ÿ˜‰

 12. Leuke actie, ik doe graag mee voor mezelf, lijkt me heerlijk zo’n dienblad met mijn prachtige mannen op. En al helemaal een goede hint voor een ontbijt op bed. ๐Ÿ˜‰

 13. Ontzettend leuk! Dit zou inderdaad de ultieme hint zijn voor een ontbijtje op bed (maar kan natuurlijk veel vaker van genoten worden ๐Ÿ˜‰ )
  Zou er heel blij mee zijn!

 14. Jaaaa, ik doe graag mee maar zou er mijn man met vaderdag mee willen verrassen. Een mooi cadeau van onze 2 prachtige kids

 15. Ik vind hem geweldig dus ik doe graag mee! Gewoon voor mijzelf of voor Mn moeder , daar denk ik nog even over na haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge