Win 4-daagse – Dag 1: Moederdagpakket

Win 4-daagse – Dag 1: Moederdagpakket

Tips voor Papa's Win 4-daagse Moederdagpakket

Nog iets minder dan 3 weken en dan is het alweer Moederdag. Tijd om de Mama’s eens flink in het zonnetje te zetten. Hoe modern we tegenwoordig ook zijn, vaak is de Mama nog steeds degene die de meeste tijd met de kids doorbrengt. En zoals deze Papa alleen maar kan beamen is dat echt niet altijd gemakkelijk. Als B dan toch een keer zelf een dagje weg is geweest, en ik de 2 zoons voor mij alleen heb, ben ik aan het eind van de dag gebroken. Maar goed, terug naar Moederdag. De eerste dag van de Tips voor Papa’s win 4-daagse staat in het teken van Moederdag.

Moederdagpakket van Your Secret Friend

Maar wat kun je dan winnen op de eerste dag van deze winacties? Een Moederdagpakket van Your Secret Friend. Zoals de naam al doet vermoeden, begint Your Secret Friend anoniem. Het pakket dat je kunt winnen bestaat namelijk uit meer dan alleen het Moederdagpakket. Het pakket bestaat uit 2 kaarten en een cadeaupakket. Ongeveer een week voor Moederdag wordt de eerste kaart verstuurd. Voorzien van een positieve quote en een handgeschreven boodschap, wordt de kaart anoniem verstuurd. Op die manier wordt de Mama in kwestie dus al een beetje warm gemaakt 😉 .

Win 4-daagse Tips voor Papa's Moederdagpakket Your Secret Friend

Het Moederdagpakket

De dag voor Moederdag wordt het Moederdagpakket afgeleverd. Een leuk pakket gevuld met onder ander weer een leuke kaart met een persoonlijke boodschap, wat lekkers te eten een mooi armbandje en nog meer. Nog een extra voordeel van dit pakket is dat je er niet voor hoeft thuis te blijven. Het pakket past namelijk door de brievenbus, ideaal dus!

Een laatste kaartje

Als afsluiter van Moederdag en het Moederdagpakket wordt er, na ongeveer een week, nog een keer een leuke kaart verstuurd met daarop een positieve quote en handgeschreven tekst. Zo heb je eigenlijk een cadeautje dat niet 1 dag, maar eigenlijk 3 weken duurt 🙂 .

Tips voor Papa's Win 4-daagse Moederdag Moederdagpakket

De Tips voor Papa’s Win 4-daagse

Waarom nu eigenlijk een Win 4-daagse? Iets meer dan 2 jaar geleden ben ik begonnen met deze Papablog. Ik wilde mijn ervaringen op digitaal papier zetten en hoop(te) hiermee andere Papa’s (en Mama’s) wat meer te vertellen over het ouderschap vanuit Papa perspectief. Ondertussen staan er bijna 200(!) blogs online die ik allemaal in mijn vrije tijd geschreven heb. Naast Tips voor Papa’s heb ik namelijk ook nog een fulltime baan. Mocht dit de eerste keer zijn dat je op de site bent, neem dan gerust een kijkje, want er valt voldoende te lezen!

Tips voor Papa's win 4-daagse

Hoe kun je meedoen?

Nu je helemaal enthousiast bent geworden over de Win 4-daagse, en specifiek deze winactie, wil je natuurlijk weten hoe je mee kunt doen. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Laat hieronder in de reacties achter dat je meedoet met de winactie; that’s it. Natuurlijk mag je vertellen waarom en voor wie je meedoet, dat maakt het wel wat persoonlijker hè 😉 . Ik zou het ook leuk vinden als je een kijkje op mijn Facebook pagina en Instagram neemt; daar kun je dagelijks volgen wat wij allemaal meemaken. Tag vooral vrienden en familie die de winactie ook leuk vinden; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Andere winacties

Naast deze winactie, valt er deze week nog meer te winnen bij Tips voor Papa’s. Een overzichtje:

Deze winactie loopt van 25 april 2017 21:00 uur tot en met 2 mei 2017 20:59 uur. Op 3 mei zal de winnaar van deze winactie, en de winnaars van de andere winacties persoonlijk bericht ontvangen. Zorg er dan ook voor dat je een werkend e-mailadres invult tijdens het invullen van de comments. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd.

 

44 thoughts on “Win 4-daagse – Dag 1: Moederdagpakket

 1. Nou Niels, ik doe gewoon heel graag mee voor mijn eigen mama. Lieve oma, lieve mama en ja waarom eigenlijk ook gewoon niet…. Besef dat ik je overal volg maar nog niet op Facebook dus dat doe ik nu gewoon heeeeeel snel 😉

 2. Ik doe graag mee om mijn zus te verrassen. Dit jaar wordt haar tweede moederdag. Maar 19 mei wordt haar dochtertje 1 jaar dus aangezien ze zo druk is met de voorbereidingen wil ik haar graag extra verwennen. Daar zijn zussen voor toch 😉

 3. Wat leuk. Een verrassing voor mijn mama. De liefste oma en mama tegelijk. Wie anders luistert er geboeid naar alle bijzondere momenten met de kids. En wie anders maakt de favoriete soep van onze dochter zo lekker?

 4. Wat leuk! Ik doe graag mee voor een lief mama vriendinnetje van me. Ze heeft 2 kids een drukke baan en een keiglad huishouden ( Hoe dan? !) Afgelopen zomer heeft ze een tia gehad die er behoorlijk heeft ingehakt bij haar. Ze heeft al een hoop onderzoeken gehad en is nog lang niet klaar maar staat altijd voor anderen klaar. Haar gun ik dus een heerlijk verwenmomentje en ik wil haar met dit pakket graag even in het zonnetje zetten.

 5. Jemig wat gaat een jaar dan snel he! Vorig jaar met die gipsvormpjes aan de slag gegaan, weet ik nog. Ik doe mee! Of mogen alleen papa’s meedoen?

 6. Ik wees gewoon eens lief voor mezelf en wil graag voor mezelf meedoen. De zin
  ‘Zet jezelf even wat hoger op het prioriteiten lijstje’ wordt mijn leerdoel de aankomende periode….

 7. Wat leuk! En helemaal omdat je naderhand nog een kaartje krijgt. Voor mezelf meedoen is een beetje gek 😉 Dus ik ga mijn moeder, of mijn zus voor wie het haar eerste Moederdag wordt, hiermee verrassen. Mocht ik winnen dan hak ik de knoop wel door hoor 😉

 8. Ik doe graag mee voor m’n zus en schoonzus die samen de pleegmoeders zijn van ons bonusneefje. Hij kan niet bij zijn eigen moeder wonen om allerlei redenen, maar zij geven hem een liefdevol thuis. Ze hebben helaas niet de kans gekregen biologische ouders te zijn. Maar geven zo hun liefde door. Het zijn kanjers!
  Mascha recently posted…De kleine walvisMy Profile

 9. Ik doe mee voor mijn superheldin stiefmoeder die recht heeft om zich moeder te noemen en een voorbeeld is voor velen op deze aarde. Ze koos voor een relatie met mijn vader die een stuk ouder was en helaas ook ziek was. Ze heeft hem altijd bijgestaan intens van hem gehouden en zorg bij mij weggehouden uit liefde voor hem, mijn lieve jongens en mij. Ze is hem kwijtgeraakt en ik mijn vader. Zy is voor mij alles wat ik heb aan familie en is het waard te voelen dat ze een ware moeder is en we dat zeer waarderen. Moederdag is dit jaar een rouw en trouwdag en een gebaar naar haar zou super zyn in deze vorm.

 10. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn eigen moeder.. In goede en zeker ook slechte tijden is ze onze rots. Mega dankbaar dat ze in ons leven is!

 11. Ik doe graag mee voor mijn lieve mama, ze heeft een pittig jaar achter de rug en ondanks dat staat ze toch voor me klaar. Extra verwennen met dit leuke pakket dus!

 12. Ik doe mee voor mijn vrouw. Ik kom op moederdag pas terug van zakenreis. Met jetlag….. zou leuk zijn als ik ze toch nog kon verrassen

 13. Oh wooowww wat super leuk zeg !!! Ookal ben ik een mama, ik lees deze blogs ook graag want dan weet ik hoe mijn man ook tegen bepaalde dingen aankijkt hahah. Mannen denken soms toch anders als wij vrouwen 😉 Ik waag dolgraag een kansje voor mijn moeder want ze staat altijd voor ons klaar en past altijd met veel liefde en plezier op onze dochters. Echt een super oma !

 14. Heel erg leuk! Eigenlijk zou ik mijn vriend even moeten taggen, want het is mijn eerste moederdag dit jaar hihi
  Maargoed ik doe gewoon zelf mee 🙂 Ik heb namelijk ook een mama, een lieve oma voor mijn dochter. En ik heb een lieve schoonmoeder, dus misschien kan ik het opsplitten 🙂

 15. Geweldig ! Voor mijn eigen moeder! ☺️ Wat zou ze hier blij mee zijn, ze is net verhuisd naar een nieuw huis en zoals altijd bij een nieuwbouwhuis , gaat dit niet van een leien dakje , en zitten ze nog vol in de stress..
  een opkikkertje voor haar zou fijn zijn!

 16. Wat een super gaaf pakket! Dit zou ik graag voor mijn moeder willen winnen, de lieve oma van onze twee meiden ♡
  Leuke blog btw!:)

 17. Mama is mijn beste vriendin! Ze zorgde voor mij toen ik ziek was. Elke dag trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen! Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het verwend te worden met een lichtpuntje. Altijd ziet ze de zonnige kant van de situatie in. Maakt het gezellig in en om het huis. Maar er is zoveel meer van haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verrassen. Even lekker genieten zonder zorgen. Dat zou echt fantastisch zijn!

 18. Ik doe graag mee voor mijn moeder, die me altijd uit de brand helpt als de boel thuis (weer eens) in de soep loopt

 19. mijn lieve mams verdient dit jaar een extra bijzondere moederdag na alles wat ze meegemaakt heeft!

 20. Ik doe graag mee voor mijn vriendin Jennifer, ze heeft borstkanker gehad toen ze 28 jaar was en 2 maanden in verwachting was van haar tweede kind. Alle 2 hebben de chemokuur overleefd. Inmiddels is ze nu 2 jaar kankervrij en geniet ze van haar twee kids. Daarom zou dit Moederdag geschenk een perfecte cadeau zijn hoe sterk ze is gebleven in dit alles. Psychisch moet ze alles nog goed verwerken en al zie ik haar niet heel vaak, maar mijn gedachten is bij haar en haar prachtige gezin.

 21. Ik wil graag meedoen voor mijn lieve mama en de beste oma van de wereld voor mijn twee zoontjes.

 22. Wat ontzettend leuk zeg. Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje omdat zij samen met haar baby een erg moeilijke start heeft gehad. Zonder er een zielig verhaal van te maken: zij en haar dochter zijn heel veel in het ziekenhuis geweest en ze heeft praktisch niet kunnen genieten van haar verlof met haar baby. Een mooi moederdagcadeau is haar dus onwijs gegund.

 23. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn lieve vriendin Shannon. Omdat zij de liefste moeder is die ik ken.

 24. Wat een leuk cadeau. Ik had er nog nooit van gehoord!
  Ik doe graag mee voor een vriendin. Ze heeft net haar derde kindje gekregen en dat valt haar enigzins zwaar. Het is toch iets zwaarder dan gedacht dus ik wil haar een hart onder de riem steken!

 25. Wat enorm leuk. Ik zou dolgraag mijn moeder in het zonnetje willen zetten die onlangs een hartinfarct heeft gehad . Moederdag is dus dit jaar heel speciaal

 26. Wat een superleuke enthousiaste reacties! We zijn heel benieuwd wie ons leuke pakket gewonnen heeft! Heb je nou niet gewonnen en wil je toch graag een fantastische moeder verrassen?! Bestel dan uiterlijk dit weekend het moederdagpakket (small of large) op http://www.yoursecretfriend.nl. Het eerste verrassingskaartje valt dan dinsdag op de mat!

 27. Mag ik ook mee doen voor mezelf? Mijn man is niet zo attent naar mij toe op Moederdag (tja, het is toch voor kinderen om hun moeder te verblijden he…) en zo zou ik toch nog in de watten worden gelegd (naast de mooiste knutsels en liefste knuffels van mijn dochters dan) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge