Happy Birthday – Win 4-daagse Tips voor Papa’s

Happy Birthday – Win 4-daagse Tips voor Papa’s

Tips voor Papa's win 4-daagse
Jongens, wat vliegt de tijd toch snel. Alweer meer dan 2 jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor wat input vanuit de Papakant in al het geweld dat Mamabloggers heet. Als je namelijk op internet gaat zoeken naar tips over het ouderschap, kom je bijna alleen maar artikelen en blogs tegen die op Mama’s gericht zijn. Omdat ik vast niet de enige Papa was die wel wat tips kon gebruiken, besloot ik te starten met deze Papablog. Wie had gedacht dat we nu alweer 2 jaar verder zijn, het .nl-domein alweer een jaar bestaat en ik er nog steeds zoveel plezier uit haal?! En dat moet natuurlijk gevierd worden; de komende dagen zullen dan ook in het teken staan van de Tips voor Papa’s win 4-daagse.

De eerste blog

Ik neem jullie even mee terug naar het begin van Tips voor Papa’s. Want wat is het eerste waar je aan denkt, als je aan het vaderschap (of ouderschap in het algemeen) denkt? Precies: het moment dat je voor het eerst hoort dat je Papa (of Mama) wordt. In de meeste gevallen doe je een test en kun je de uitslag dan samen vieren. Nou, dat verliep hier wel even anders. Ik kreeg een telefoontje op mijn werk van B, die zei: “Hi Papa”. Naïef als ik was, dacht ik dat ze de verkeerde gebeld had, maar niets bleek minder waar…

Tijd voor een feestje

In de tussentijd zijn we alweer bijna 200 (!) blogs verder en is het tijd voor een feestje! Want niet alleen blog ik ondertussen meer dan 2 jaar. Het is ook alweer een jaar geleden dat ik besloot om mijn blog over te zetten naar een echt .nl domein. En wie jarig is, die trakteert hè?! Daarom komen er de komende dagen een aantal hele leuke winacties online. Ik wil nog niet teveel verklappen, maar er zit voor ieder wat wils bij. Ook aan de Mama’s wordt volop gedacht, want die hebben het af en toe ook wel zwaar 😉 .

Win 4-daagse

De komende dagen komen er maar liefst 4 winacties online. De komende week doop ik dan ook om tot de Tips voor Papa’s Win 4-daagse. Houd de komende dagen de blog dan ook goed in de gaten, want iedereen maakt kans op iets leuks 🙂 . In elke blog wordt uitgelegd hoe je mee kan doen, en natuurlijk wat je kunt gaan winnen.

Wil je zeker weten dat je niets mist van deze winacties? Vergeet dan niet Tips voor Papa’s te volgen op Twitter, Facebook en Instagram 😉 .

 

6 thoughts on “Happy Birthday – Win 4-daagse Tips voor Papa’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge