Win 4-daagse – Dag 2: Hangmat + Extraatje

Win 4-daagse – Dag 2: Hangmat + Extraatje

Win 4-daagse Hangmat + extraatje
Wat leuk dat jullie allemaal al zo enthousiast zijn over de Win 4-daagse. Nadat gisteren speciaal de Mama’s in het zonnetje stonden, is het nu tijd voor Papa (en ook Mama of iemand anders). Beeld het je even in: een knalblauwe lucht, een heerlijk zonnetje, en even niets aan je hoofd. Dat klinkt als een heerlijk moment op een paradijselijk eiland ver weg. Maar ook zonder dat eiland en het strand kun je heerlijk relaxen. Op je balkon of in de achtertuin. Na een week hard werken, of gewoon een (mid)dagje relaxen, kun je helemaal tot rust komen met wat je vandaag kunt winnen!

Hangmat van Luilak met bevestigingsset

Maar waarmee kun je dan heerlijk ontspannen? De 2e dag van de Win 4-daagse staat in het teken van ontspanning. Vandaag kun je namelijk een heerlijke hangmat, inclusief bevestigingsset winnen. Wanneer je meedoet, maak je kans op de hangmat Porto Alegre. Deze is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren/patronen waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. De hangmat kun je op verschillende manieren ophangen. In een hangmatstandaard of aan een boom, of je balkon; zolang de hangmat maar goed vast zit.

Tips voor Papa's Win 4-daagse Porto Allegre Hangmat Luilak

Maar dat extraatje dan?

Met de winactie van vandaag maak je niet alleen kans op de hangmat, maar ook nog eens een leuk extraatje. Ik mag namelijk ook nog de Do not Disturb box weggeven. In deze box tref je onder andere een Do not Disturb pet, oordoppen, slaapmasker en nog veel meer aan. Op die manier kun je iedereen duidelijk maken dat ze jouw momentje van rust niet mogen verstoren 😉 . De combinatie van de hangmat en de box zorgt dus voor het ideale moment ontspannen. Of je nu even een moment zonder kinderen, of je wederhelft nodig hebt.

Tips voor Papa's Win 4-daagse Luilak Hangmat Do not Disturb box

De Tips voor Papa’s Win 4-daagse

Waarom nu eigenlijk een Win 4-daagse? Iets meer dan 2 jaar geleden ben ik begonnen met deze Papablog. Ik wilde mijn ervaringen op digitaal papier zetten en hoop(te) hiermee andere Papa’s (en Mama’s) wat meer te vertellen over het ouderschap vanuit Papa perspectief. Ondertussen staan er bijna 200(!) blogs online die ik allemaal in mijn vrije tijd geschreven heb. Naast Tips voor Papa’s heb ik namelijk ook nog een fulltime baan. Mocht dit de eerste keer zijn dat je op de site bent, neem dan gerust een kijkje, want er valt voldoende te lezen!

Hoe kun je meedoen?

Nu je helemaal enthousiast bent geworden over de Win 4-daagse, en specifiek deze winactie, wil je natuurlijk weten hoe je mee kunt doen. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Laat hieronder in de reacties achter dat je meedoet met de winactie; that’s it. Natuurlijk mag je vertellen waarom en voor wie je meedoet, dat maakt het wel wat persoonlijker hè 🙂 . Ik zou het ook leuk vinden als je een kijkje op mijn Facebook pagina en Instagram neemt; daar kun je dagelijks volgen wat wij allemaal meemaken. Tag vooral vrienden en familie die de winactie ook leuk vinden; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Andere winacties

Naast deze winactie, valt er deze week nog meer te winnen bij Tips voor Papa’s. Een overzichtje:

 

Deze winactie loopt van 26 april 2017 21:00 uur tot en met 2 mei 2017 20:59 uur. Op 3 mei zal de winnaar van deze winactie, en de winnaars van de andere winacties persoonlijk bericht ontvangen. Zorg er dan ook voor dat je een werkend e-mailadres invult tijdens het invullen van de comments. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd.

 

23 thoughts on “Win 4-daagse – Dag 2: Hangmat + Extraatje

 1. Super gaaf! Wij doen mee! Leuk :). Wij hebben geen tuin, alleen een dakterras waar die ik momenteel aan het schilderen ben ik een zacht gele tint. Daarbij komen straks mooie groene planten, gekke schilderijen/grappige kleurige printjes en ons fijne tuinset. Maar dan hebben we zeker nog wat ruimte over voor een heerlijke hangmat! Zalig.

 2. Als mijn lief op een tropisch eiland verblijft (“net of ik in NL ben want ben alleen maar op kantoor”) zou het toch heerlijk zijn om op al zijn foto’s van tropische cocktails, vers gevangen vis en prachtige zonsondergangen vanuit mijn hangmat te kunnen antwoorden ‘dat wij hem ook heel erg missen’
  Enorm leuke actie! En blijven schrijven hoor, dat papa persfectief is zo leuk om te lezen. Liefs Lein

 3. Ooooh, wat lekker ! Ik doe mee voor de winactie! Na een drukke (maar hele leuke, gezellige ) dag werken in de kinderopvang, lekker even relaxen in mijn tuintje in een heerlijke hangmat , graag!
  Wat zou ik hiervan gaan genieten !

 4. Ik doe mee voor mezelf! En als de rest lief is mogen ze er misschien ook een keertje in 😉 Ik heb zo’n gevoel (hoop) dat het een mooie zomer gaat worden, dat wordt lekker relaxen in de tuin. Kan ook wel wat ‘do not disturb’ momentjes gebruiken 😉 De plek weet ik ook al, nu alleen nog winnen 😉

 5. Heel graag doe ik mee en wil ik een vriendin van me verrassen in case dat ik win <3.
  Op facebook heb ik je pagina geliket en een aantal vriendinnen getagd ( Sherry Masters).

 6. ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we deze hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen…

 7. oeeee leuk!! mag ik stiekem voor mezelf meedoen deze keer??
  Ik ben afgelopen oktober mama geworden van een prachtige dochter, dus dit jaar mijn allereerste moederdag 🙂 Een hangmat zou wel heel ontspannend zijn!

 8. Ik ben Hollands grootste luilak mét lappenkat.
  En heb dringend nodig een lekkere hangmat! Nu heb ik buiten een kleine plastic bank staan. En luieren daarop is niets gedaan. Pijn aan mijn rug en mijn nek. Alles behalve een fijne plek. Om mijn grootste hobby te beoefenen. Het ongegeneerd luilakken!! Daarom wil ik vragen om aan me te denken. Wanneer je een hangmat weg gaat schenken. Want het lijkt me reuze fijn. Als die heerlijke hangplek van mij zou zijn.

 9. Ik doe gewoon lekker voor mezelf mee, want met een peuter, een baby, een man met een eigen bedrijf en zelf nog buiten de deur werken loop ik nu even vast. Beide kids zijn niet fit, we lopen de deur van de huisarts, apotheek en tandarts plat, ik ren van het ene huilende kind naar het andere en ik weet het gewoon allemaal even niet meer.
  Ik doe graag mee met deze winactie om weg te kunnen dromen van leukere tijden.

 10. Heerlijk chillen in onze nieuwe tuin. vorig jaar verhuisd, geklust en ook veel meegemaakt. daarom dit jaar extra genieten van alles!

 11. Een hangmat!! Ik dacht eerst dat het een hangmat voor in de box was, maar het is gewoon een echte
  Dan wil ik wel meedoen, die heb ik nog niet (voor in de box namelijk wel hihi).
  Lekker relax in de tuin in de zomer, ik zie mezelf al helemaal liggen!!

 12. Hoera!!! Gefeliciteerd met je verjaardag Tips voor Papa’s!
  Mijn vriend en ik zijn vorig jaar verhuisd en we willen onze tuin opknappen. De tuin ligt er nogal verwaarloosd bij. Het kost nogal wat.. in de portemonnee, maar ook qua tijd. We zijn nogal drukke baasjes 😉 Als de tuin af is, zouden we het heerlijk vinden om er ook nog eens in te kunnen relaxen. Dat doe je dus met een Luilak hangmat! 😀 Dat zou echt fijn zijn!!
  Even tijd voor onszelf…

  Groetjes
  Samantha

 13. Ja, ik doe heel graag mee. Zo wordt vakantie vieren in eigen tuin wel heel erg leuk. Laat de zon maar schijnen

 14. In augustus heb ik voor mijn verjaardag al een ‘frame’ gekregen, maar helaas zat de hangmat daar nog niet bij…. Het lijkt mij geweldig om met moederdag in mijn eigen hangmat heen en weer te wiegen en tussendoor getrakteerd te worden door mijn man en zoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge