Win 4-daagse – Dag 3: Mamasieraad

Win 4-daagse – Dag 3: Mamasieraad

Tips voor Papa's Win 4-daagse Mamasieraad
Dag 3 van de Win 4-daagse staat alweer voor de deur. Hopelijk vermaken jullie je nog een beetje 😉 . De eerste winactie stond al in het teken van Moederdag. Vandaag staat wederom in het teken van Mama. Er zijn allerlei leuke manieren om je kinderen bij je te houden. Zo weet ik dat mijn Papa en Mama vroeger met foto’s van ons in hun portemonnee liepen. Tegenwoordig heb je de foto’s van je kids vaak als achtergrond op je telefoon. Maar je kunt ook je kind(eren) kunt combineren met een sieraad; oftewel een ‘Mamasieraad’.

Mamasieraad van Names4ever

Maar wat houdt zo’n Mamasieraad nu in? Een Mamasieraad is in dit geval een gepersonaliseerde zilveren hanger. Er is keuze uit allerlei verschillende vormen. Hierin kun je een naam en geboortedatum laten graveren. Er zijn verschillende vormen waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een hanger in de vorm van babyvoetjes, of met een babygezichtje erop. Een overzicht van de verschillende vormen en opties kun je onder Mama sieraden categorie op de website van Names4ever bekijken. Naast een hanger is er nog een andere optie. Je kunt ook kiezen voor een zilveren met blauwe armband voor een Mama-Zoon combi. Of anders een roze voor een Mama-Dochter combi (of andersom natuurlijk 😉 ).

Mamasieraad geboortedatum naam win 4-daagse winactie

De Tips voor Papa’s Win 4-daagse

Waarom nu eigenlijk een Win 4-daagse? Iets meer dan 2 jaar geleden ben ik begonnen met deze Papablog. Ik wilde mijn ervaringen op digitaal papier zetten. Daarmee hoop(te) ik andere Papa’s (en Mama’s) wat meer te vertellen over het ouderschap vanuit Papa perspectief. Ondertussen staan er bijna 200(!) blogs online die ik allemaal in mijn vrije tijd geschreven heb. Naast Tips voor Papa’s heb ik namelijk ook nog een fulltime baan. Mocht dit de eerste keer zijn dat je op de site bent, neem dan gerust een kijkje, want er valt voldoende te lezen!

Hoe kun je meedoen?

Hopelijk ben je een beetje enthousiast geworden over de Win 4-daagse. Je wilt natuurlijk wel weten hoe je mee kunt doen. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Laat hieronder in de reacties achter dat je meedoet met de winactie; that’s it. Natuurlijk mag je vertellen waarom en voor wie je meedoet, dat maakt het wel wat persoonlijker hè 🙂 . Ik zou het ook leuk vinden als je een kijkje op mijn Facebook pagina en Instagram neemt; daar kun je dagelijks volgen wat wij allemaal meemaken. Tag vooral vrienden en familie die de winactie ook leuk vinden; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Andere winacties

Naast deze winactie, valt er deze week nog meer te winnen bij Tips voor Papa’s. Een overzichtje:

 

Deze winactie loopt van 27 april 2017 21:00 uur tot en met 2 mei 2017 20:59 uur. Op 3 mei zal de winnaar van deze winactie, en de winnaars van de andere winacties, persoonlijk bericht ontvangen. Zorg er dan ook voor dat je een werkend e-mailadres invult tijdens het invullen van de comments. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd.

24 thoughts on “Win 4-daagse – Dag 3: Mamasieraad

 1. Wat een mooie manier om je kind altijd bij je te hebben. Ook als je je telefoon nu et boj je hebt.

  Ik zou het graag voor mezelf willen winnen. Een mooi cadeau voor bijna moederdag

 2. Leuk zeg, gefeliciteerd! Ik wil er heel graag één winnen voor mezelf, hihi! Ik heb een mooie ring met de naam Yarah, maar nu ik ook mama ben van Romin zou ik er heel graag één sieraad met beide namen willen 🙂

 3. Wat een te gekke winactie! Ik zou graag mee willen doen. Een ketting met de naam van je kind is toch een stuk leuker en bijzonderder, dan een ketting zonder naam!

 4. Ik ben zo een typische moeder dat als ik ga winkelen dat ik altijd kijk voor mijn zoontje en stiefkinderen. Deze keer wil ik graag meedoen voor mezelf! Een mooi sierraad met de naam van mn allessie erop!

 5. Leuk! Ik doe ook heel graag mee. Vind dat ik het dit jaar wel een beetje verdien ;). Ohhh erg he om dat over mezelf te schrijven whahah. Maar toch. Xx

 6. wauwie.. ik doe graag mee en geef hem dan graag aan mijn zus die bijna is uitgerekend van haar eerste kindje

 7. Ik heb er een hele mooie hanger gezien waar de namen van mijn twee schatten op kunnen staan. Heb zoiets al door laten schemeren aan mijn vriend (voor mijn verjaardag), maar moederdag komt eerst nog 😉 Dus ik dacht ik zal mijn vriend maar eens een beetje helpen 😉

 8. Oh wooowww wat super leuk zeg !!! Ookal ben ik een mama, ik lees deze blogs ook graag want dan weet ik hoe mijn man ook tegen bepaalde dingen aankijkt hahah. Mannen denken soms toch anders als wij vrouwen 😉 Ik waag dolgraag een kansje voor…… Mezelf. Oh wat erg hahaha. Maar ik wil al lang een mooi mama sieraad dus wat zou dat geweldig zijn 🙂

 9. Wat een mooie actie! Ik zou dit sieraad echt ontzettend graag winnen voor mijn moeder, omdat ze in deze moeilijke tijd echt iets verdiend om mee te stralen. En dat zal ze hiermee zeker doen!! 🙂

 10. Oké… Ik doe het gewoon, ik doe wederom mee voor mezelf (Ik kom niet hebberig over hoop Ik?? Ik vind beide winacties gewoon erg leuk haha) De geboortestenen in hanger van zilver met de namen van mijn kindjes zou het worden!

 11. Allereerst GEFELICITEERD
  Oh wauw wat een prachtige prijs.
  Zo persoonlijk…. Doe heel graag mee voor mijzelf.
  Draag op dit moment alleen een trouwring als sierraad, maar zou dolgraag een sierraad willen dragen met de namen van mijn dochtertjes erin. Heb ik zowel van mijn man als mijn dochtertjes een dierbaar sierraad.

 12. Ik doe graag mee. Ik heb nu een ketting met alleen de naam van mijn zoon, maar ik wil graag een nieuwe hanger waar ook de naam van mijn dochter op staat

 13. Wat een mooi sieraad. ik doe mee voor mijn moeder om haar eens te verrassen en in het zonnetje te zetten. liefs melissa

 14. Prachtig, hier zou ik mijn moeder enorm blij mee maken. Hier wordt elke vrouw toch blij van

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge