Het ideale Vaderdagcadeau – Winactie! (gesloten)

Het ideale Vaderdagcadeau – Winactie! (gesloten)

Vaderdag Vaderdagcadeau origineel Mannenbox
Elk jaar als het weer bijna Moederdag is, breek ik mijn hoofd over iets leuks voor B. Natuurlijk, een bos bloemen of chocolade, daar scoor je bij bijna elke vrouw mee, maar het is veel leuker om iets unieks te geven, toch? Ik kan me voorstellen dat het er bij een Vaderdagcadeau net zo aan toe gaat. Kinderen maken vaak iets op school of de kinderopvang, maar de partner wil ook wel iets geven, maar weet niet zo snel wat. Daar is nu een hele leuke, originele, oplossing voor!

Het ideale Vaderdagcadeau

Maar waar is dan dat ideale Vaderdagcadeau? Jullie weten allemaal wel dat je leven nogal drastisch veranderd als je kinderen krijgt. Er zijn een hele hoop leuke dingen, maar de momenten voor jezelf, of samen met zijn tweetjes, zijn er stukken minder. Om ervoor te zorgen dat je toch nog wat quality time hebt, gaan B en ik soms samen uit eten, of naar de bios. Maar wat nu als je daar geen zin in hebt en gewoon lekker thuis wilt zijn? Dan is daar Mannenbox 😉 .

Mannenbox

Mannenbox is een initiatief van Nick Beijer. Na zijn studie besloot hij voor zichzelf te beginnen. Omdat een cadeau iets moet zijn waar je iemand echt mee wilt verrassen, en een cadeau geven niet iets is wat een verplichting moet zijn, besloot hij Mannenbox op te richten. Op de site van Mannenbox vind je allerlei verschillende soorten cadeau’s. Zo kun je kiezen voor een los cadeau, maar veel leuker nog zijn de cadeaupakketten. In de cadeaupakketten worden verschillende cadeaus gecombineerd.

Een originele cadeauverpakking

Wat vond je vroeger stiekem het leukste aan een cadeautje? Toch wel het moment dat je het uit mocht pakken he?! En juist daar heeft Mannenbox een heel leuk en origineel idee voor bedacht. De cadeaupakketten worden geleverd in een houten kistje. En dat niet alleen. Je krijgt bij het houten kistje nog een mini-breekijzer. Het kistje zit namelijk dichtgelijmd waardoor de ontvanger dit zelf open moet breken met het breekijzer! Dat geeft toch net dat beetje extra aan een cadeautje 🙂 .

Verschillende soorten cadeauboxen

Op de site van Mannenbox vind je een breed assortiment aan verschillende cadeauboxen. Zo is er bijvoorbeeld het Anti-Kater pakket. Als je (weer) eens een avondje door hebt gezakt, bevat dit pakket alles wat je nodig hebt om er weer bovenop te komen. Zo zit er o.a. een blikje energy drink, een zonnenbril en een multi-tool in. Maar ook een flesje bier om je kater te verdringen 😉 . Maar ook is er het Filmpakket. Een pakket met een film voucher van Pathé Thuis, een zakje popcorn en twee flesjes bier. Ideaal voor een filmavondje thuis dus! Een compleet overzicht van de verschillende cadeauboxen vind je hier.

Winactie

Zoals jullie ongetwijfeld weten, is het volgende week zondag (17 juni) alweer Vaderdag. Weet jij nog niet wat je voor Vaderdag cadeau wilt geven? Dan heb ik dé oplossing voor je. Ik mag namelijk, in samenwerking met Mannenbox, 1 filmpakket weggeven. Wil jij je Vader, of bijvoorbeeld de Papa van je kindjes verrassen met zo’n origineel cadeau, lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Voorwaarden

Wil jij dit super originele cadeau winnen? Laat dan in de comments hieronder een reactie achter, waarbij je aangeeft wie je zo’n Filmpakket cadeau wilt geven en waarom? Daarnaast zou ik het super vinden als je de Facebookpagina van Tips voor Papa’s een Like geeft en mij volgt op Twitter en/of Instagram. Deze winactie loopt t/m dinsdag 12 juni 2018 23:59 uur. Op die manier heeft de winnaar/winnares nog voor Vaderdag het filmpakket in huis!

 

UPDATE: De winnaar van deze winactie is bekend en heeft een mail ontvangen:

winactie mannenbox

 

Deze winactie is een samenwerking met Mannenbox. Om mee te kunnen doen aan de winactie moet je een geldig e-mailadres invullen waar je op te bereiken bent. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

22 thoughts on “Het ideale Vaderdagcadeau – Winactie! (gesloten)

 1. Dat lijkt me leuk om te geven aan de papa van mijn kindjes! We gaan eigenlijk bijna nooit meer naar de bioscoop, maar op deze manier kunnen we zonder de deur uit te moeten toch een gezellig filmavondje hebben. Daarbij is hij altijd super goed in cadeaus verzinnen, maar ben ik er heel erg slecht in.. Dus hiermee zou ik hem eindelijk eens echt kunnen verrassen. Vooral de houten doos openbreken vind ik echt zo origineel!!

 2. Voor mijn papa Peter omdat ik gewoon zoveel van hem hou. Gisteren te horen gekregen dat een vader van een vriendinnetje van mij is aangereden door een vrachtwagen. Ligt nu in coma. Daar schrik je toch wel van en herinner je je voor de zoveelste keer dat je nooit genoeg tijd met elkaar kunt doorbrengen. Love my parents❤❤

 3. Wat een super leuk pakket zeg! Ik ben helaas niet thuis als het vaderdag is maar de vader heeft zeker wel een leuke verrassing verdiend. ( mama is het weekend weg 😉 en echte vaderdag heeft hij dan haha!

  En ook omdat we echt toe zijn aan een avondje samen uit, is dit pakket geschikt! ♡

 4. Wow wat een orginele kado’s zeg! 😉 ziet er goed uit en helemaal super dat je dit mag weggeven aan 1 van de volgers van je blog! Ik zal hiermee dolgraag mijn lieve pa mee verrassen! 😉 Wat een heerlijk pakket, nu nog een leuke vriendin voor hem erbij en dat belooft een ideaal avondje te worden hahahah! 😉

  Groetje van Ilsiee

 5. Ik zou hem kado doen aan mijn man, die een geweldige papa voor onze 3 kindjes was/is. Onze oudste is in 2015 overleden toen hij 18mnd was en onze jongste afgelopen april toen hij 10,5mnd was, dus we vieren vaderdag alleen met onze middelste. Het lijkt me heerlijk om dan savonds lekker een filmpje te kunnen kijken samen, dan profiteer ik gewoon even mee van vaderdag!

 6. Aaaah, echt een box voor mijn vriend, de vader van ons driejarig dochtertje! Hij wil wel weer eens naar de film met mij

 7. Ik gun het mijn vriend die ik nu sinds september 2017 heb leren kennen. Hij heeft net als ik heel veel meegemaakt . Ik voed en heb het gezag over mijn 3 pracht kids en hij heeft zijn tweeling jongens alleen opgevoed en zijn bedrijf ook nog draaiende gehouden. Ik hoop in de toekomst dat we een gezin kunnen vormen , tijd zal het leren . Ik gun hem dit originele te gekke film pakket cadeau. Ik heb alleen geen Twitter

 8. Dit is ook echt weer een leuk idee voor Vaderdag.! Ik hoop dat ik mijn man en lieve papa van mijn kinderen hier samen met de kinderen mee verassen mag!

 9. Dit is gewoon een ontzettend origineel mannencadeau. Biertje, filmpje en een snack. Dat heeft mijn man/papa van onze 2 meiden zeker wel verdiend.
  Even geen harem om hem heen, maar alleen een lege bank, en een filmpje met biertje.
  Ja dat “avondje uit” gunnen wij hem wel.

 10. mijn vader heeft het de afgelopen tijd best wel zwaar gehad zeker naar de scheiding van mijn moeder en mijn vader heeft een been en doet aan zitten volleybal en zit ook in het Nederlands team en daardoor is hij vaak van huis waardoor we niet vaak tijd hebben om samen iets leuks te doen zoals bijvoorbeeld een filmpje pakken Mijn vader is wel moslim Dus als jullie de biertjes willen vervangen voor 0. 0 zou ik wel zo een mannenbox willen winnen voor mijn vader want hij heeft het ook echt verdiend en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik meestal voor Vaderdag gewoon een goedkoop zuur pakketje van de Action koop maar dit is natuurlijk veel leuker en specialer.

 11. Ja ik doe heel graag mee!! Ik weet inderdaad nog niet wat ik moet kopen en mijn man is natuurlijk de liefste papa voor onze kindjes dus die verdient een geweldig cadeau!!
  Super leuk initiatief dit!

 12. Wat een origineel cadeau!
  Hiermee wil ik mijn vader wel verassen!
  Staat altijd voor me klaar en als ik thuis een klus heb, staat hij als eerste in de rij om te helpen.
  Ik kan mij geen betere vader wensen die ik heb en hopelijk word ik net zo’n vader als mijn vader.

 13. Oke dit is echt heel erg leuk! Ik zou dit zo graag aan mijn vader willen geven, vrijdag komt hij eindelijk weer in Nederland na een lange zakenreis terwijl hij net terug is van de vorige 2 reizen en binnenkort moet hij weer, sinds ik geboren ben reist hij al de hele wereld rond voor zijn werk en dat alleen zodat ik het beste had! Ik kan niet beschrijven hoe blij ik met hem ben, al is hij vaak weg ik kan altijd facetimen en gelukkig zie ik hem ook genoeg in het echt ik ben echt dankbaar om hem als vader te hebben en ik hoop dat ik hem met dit filmpakket mag verrassen want als hij een ding fijn vindt is het wel na hard gewerkt te hebben ‘s avonds op de bank een film kijken met mijn moeder en een lekker biertje! Groetjes Elise

 14. Leuk voor mijn man, de vader van onze kinderen. Kan hij een keer een echte ‘mannenfilm’ zien in plaats van een kinderfilm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge