Bijtspeeltjes voor als je baby tandjes krijgt (met Winactie) – GESLOTEN

Bijtspeeltjes voor als je baby tandjes krijgt (met Winactie) – GESLOTEN

bijtspeeltjes baby winactie samenwerking

Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties! Ondertussen hebben de 2 prijswinnaars bericht ontvangen.

Als je kind een maand of 6 oud is, begint er een heftige periode. Niet alleen veranderd er een hoop mentaal en qua groei, maar ook in de mond gebeurt er een hoop. Rond deze periode, krijgen de meeste kindjes namelijk hun eerste tandjes. Bij sommige kindjes valt dit mee, maar bij onze twee oudste kids was dit echt een hel…

Slapeloze nachten

Als je de eerste paar maanden met je ‘verse’ baby door bent gekomen beginnen ze, normaal gesproken, wat beter door te slapen. Bij ons was dit zeker niet het geval. Maar als ik andere ouders moet geloven, dan is dit vaak wel zo 🙂 . Als je dan eindelijk weer een beetje in je slaapritme bent gekomen, komen de eerste tandjes door. Tot je grote verbazing begint je baby midden in de nacht heel hard te huilen zonder dat je in eerste instantie weet waarom. Als je dan goed in de mond van je kindje kijkt, kun je zien of er tandjes doorkomen. Als je rood tandvlees ziet, en soms zelfs al een stukje tand, dan weet je hoe laat het is. In ieder geval geen tijd voor een goede nachtrust, haha…

20190620_141445

Whisky, bijtringen, Dentinox en meer

Als je aan je Opa’s en Oma’s vraagt wat de beste oplossing is als tandjes bij kinderen doorkomen, krijg je waarschijnlijk een verrassend antwoord: “Ach jongen, gewoon een beetje Whisky op het tandvlees en ze hebben nergens meer last van”. Ondanks dat dit waarschijnlijk prima werkt, is dit niet de meest verantwoorde oplossing natuurlijk 😉 . Maar wat werkt er dan wel? Aangezien wij ondertussen 3 kinderen hebben, schaar ik ons wel onder ervaringsdeskundigen. Wij hebben dan ook al allerlei opties geprobeerd. Van Detinox tot houten bijtringen en bijtringen met vloeistof die je in de koelkast kunt leggen. De oudste 2 kids moesten er niets van hebben…

Bijtspeeltjes van (natuur)rubber

Een van de weinige dingen die we bij de 2 oudste kids nog niet geprobeerd hadden, waren (natuur)rubberen bijtspeeltjes. Totdat ik de (natuur)rubberen speeltjes van Lanco tegenkwam. Niet alleen zitten hier geen gekke materialen, zoals BPA en PVC in, maar ook zien ze er nog heel leuk uit! Op de site van Kleine Giraf kom je allerlei leuke varianten tegen van deze bijtspeeltjes. Van ananassen tot kaktussen en van auto’s tot aan palmbomen; er zit voor iedereen wel wat leuks tussen!

https://www.instagram.com/p/BzLvBxtoOnE/

Belangrijk: onderhoud/schoonmaken

Omdat het om natuurrubberen bijtspeeltjes gaat, moet je wel even goed opletten met schoonmaken. Het advies is om de bijtspeeltjes met een lichtvochtig doekje met zachte zeep schoon te maken. De bijtspeeltjes mogen in ieder geval niet in de vaatwasser of gesteriliseerd worden!

S vindt ze geweldig

Maar waar jullie nu natuurlijk écht benieuwd naar zijn, is of deze bijtspeeltjes ook echt werken? Het antwoord is: Ja! Nadat S eerst de ananas eens grondig had bestudeerd, besloot hij hem in zijn mond te stoppen. Hij heeft zich letterlijk een half uur met de ananas vermaakt, todat hij vermoeid in slaap viel; ideaal dus! Ik denk dat de verschillende structuren op de bijtspeeltjes een goede afwisseling zijn en het voor de kids interessant houden.

20190620_141352

En het mooiste? Ik mag 2 setjes bijtspeeltjes weggeven

Zoals je wellicht uit de titel van deze blog op kunt maken, kun je deze coole bijtspeeltjes winnen. Ik mag namelijk 2 setjes bijtspeeltjes weggeven! Het eerste setje is de Semilla set. Dit is een set met 3 bijtspeeltjes in de vorm van een ananas, een palmblad en een kaktus. Het tweede setje dat ik weg mag geven is de Gea set. Dit is een set met 3 bijtspeeltjes in de vorm van een zeester, een paddestoel en ook een kaktus. Wil je nu kans maken op een van deze 2 setjes, laat dan hieronder in de comments achter welk setje je zou willen winnen. Je kunt tot en met zondag 7 juli 2019 23:59 uur meedoen aan deze winactie. Daarna wordt er contact opgenomen met de winnaar.

20190620_141327

Deze winactie is een samenwerking met Kleine Giraf. Om mee te kunnen doen aan de winactie moet je een geldig e-mailadres invullen waar je op te bereiken bent. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

31 thoughts on “Bijtspeeltjes voor als je baby tandjes krijgt (met Winactie) – GESLOTEN

 1. Wauw, super toffe winactie en letterlijk, wat zou deze goed van pas komen zeg! Ons zoontje kwijlt de hele dag door waardoor z’n shirtjes helemaal onder zitten! De eerste 2 zijn door, maar er moeten nog zoveel doorkomen! En hij stopt alles in z’n mond, maar deze bijtspeeltjes zijn veilig dus heel heel graag! Ik vind beide sets fantastisch, maar ga toch voor de Gea set✌!

 2. Ik zou heel erg graag kans maken op de semilla set. Super fijn voor onze kleine meid. Nu drieëneenhalf maand oud, dus de tandenfase ligt op de loer

 3. De Gea set vind ik wel echt de schattigste. Mijn zoontje zou er erg blij mee zijn, hij krijgt namelijk 4 tanden tegelijk door en weet niet wat doen van de last behalve in mijn tepels bijten tijdens het drinken. En dat kan hij dan beter doen in een cactus

 4. De Semilla set vind ik erg leuk. Ons meisje is nu 7 maandjes en heeft erg veel last van haar tandjes. De eerste is nu net door. Ik doe heel graag mee voor haar.

 5. Ah dat klinkt nou eens goed in de oren, de semilla setje zou ik een toffe aanwinst vinden. Hier een zoontje van een paar maanden oud. Je kan het maar beter vast in huis hebben. Aangezien ik vaker lees dat niet alles geaccepteerd wordt en jullie hier een goede ervaring mee hebben.

 6. Supertof, ook wij hebben al veel dingen geprobeerd. De Gea set is helemaal onze smaak, momenteel stopt Celine (9 maanden) alles in haar mondje dus die zal blij zijn met zulke grote voorwerpen waar ze niet zo snel op uitgekeken kan zijn. Kan ze mooi samen delen met aankomend broertje of zusje

 7. Oh wat super leuk! Ik denk dat ons meisje dat wel heel erg fijn zou vinden als ze straks tandjes krijgt. En ook nog eens heel leuk. Allebei hele schattige setjes. We gaan toch maar voor Semilla.

 8. Wat een fijne actie!! Ik doe heel graag mee voor onze Lucas van 6 maanden. We zien nog niks maar zijn tandvlees ziet wat rood, we mogen niet in zijn mond voelen en hij heeft de laatste dagen dunne broeken en rode billen!! We kunnen deze prijs dus goed gebruiken!

  1. Wat een leuke review zeg. Ik maak erg graag kans op de Gea set. Ik ben echt heel benieuwd of het bij ons ook zo goed zal werken.

 9. De Semilla set zou hier heel goed van pas komen voor ons mannetje Mees van 7 maanden, want zijn 1e 2 tandjes zijn aan het doorkomen.

 10. Wij doen graag mee voor de Semillaset voor onze dochter die ondertussen 3 tandjes heeft, waarvan de volgende alweer op komst is. Zij kan ze heel goed gebruiken en wat zijn deze ontzettend leuk zeg! Hier zouden mama en dochter heel blij van worden!

 11. Oh die semilla set ziet er echt superleuk uit! Mijn dochter heeft nog geen tandjes, maar het zal niet lang meer duren. Een setje op voorraad zal dan zeker handig zijn 🙂

 12. Ik zou heel graag een kansje wagen voor de Gea set. Onze kleine meid propt alles wat ze in haar handjes krijgt in haar mond dus dit zou zeker een uitkomst zijn om haar wat verlichting te geven in die voortslepende tanden-ellende-periode!

 13. Ik wist niet dat bijtspeeltjes zo leuk konden zijn! Alleen als accessoire zijn ze al leuk. Beide pakketten zijn er leuk, ik heb een lichte voorkeur voor het Gea pakketje want die cactus is zo leuk voor mijn dochtertje!

 14. Wat leuk! Ik doe graag mee voor het eerste setje! Ik verwacht in september een meisje dit zou goed van pas komen voor straks als ze tandjes krijgt!

 15. Ik doe mee voor de Gea set voor mijn neefje van 5 maanden.Eerste 2 tandjes zijn door maar hij kwijlt veel dus dit zou goed van pas komen.

 16. Hé psssst, ik moet jullie iets vertellen…
  Ik wil jullie heel graag aan iemand voorstellen!
  Zooo mooi, zo bijzonder…
  Babyprins, een klein wonder!
  Hij liet zijn eerste kreetjes horen ,
  6 mei werd mijn neefje geboren!
  Zo puur, zo echt…
  Voor ons is hij helemaal perfect!
  Mijn hart gestolen , vanaf het eerste moment …
  Laat de wereld nu maar zien, wat een kanjer je bent !
  Voor ons een groot avontuur,
  Mag ik jullie voorstellen: Arthur ❤️
  Ik wil dolgraag het semilla-setje voor hem winnen,
  Dan mogen zijn tandjes straks met groeien beginnen

 17. Wat een leuke sets. Ons zoontje is nu twee weken oud, dus moet al zijn tandjes nog krijgen. De set met de ananas lijkt mij erg leuk voor hem.

 18. Ik doe graag mee voor mijn broertje, die binnenkort ook papa gaat worden! Sowieso al feest, maar als ik win helemaal feest! Loving the Semilla set!Fingers crossed

 19. Ach wat zijn deze leuk zeg!! Ik maak dolgraag kans op het semilla setje voor onze Sepp. Sepp is 8 maanden en hij stopt echt alles in zijn mond wat hij te pakken krijgt! Dit lijkt me erg fijn en ze zien er ook gewoon heel leuk uit!

 20. Oeee wat een leuke bijtspeeltjes
  Ik vindt de ananas, blad, cactus setje erg leuk. Mijn kleine zijn boventanden die door komen dus we kunnen ze goed gebruiken

 21. Aaah wat zijn deze bijtspeeltjes leuk zeg?! Zou bijna willen dat de tandjes van ons meisje nu al doorkomen . Maar nee, verwacht ze aankomende herfst, dus dan zou het Gea setje wel heel toepasselijk zijn.

 22. Super leuk zeg setje 1! Graag voor ons meisje want ze heeft zo’n last van der tandjes! Een koude wortel helpt ook maar is niet half zo leuk natuurlijk!

 23. Wat een super fijne actie!! Ik doe heel graag mee voor het eerste setje omdat mijn zoontje ontzettend kast heeft van zijn mondje! We zien al wat puntjes doorkomen dus het is echt zo ver! Hopelijk mogen we het met deze set iets fijner voor de kleine maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge