Nikko Velocitrax & VaporizR 3 – Review + Winactie – GESLOTEN

Nikko Velocitrax & VaporizR 3 – Review + Winactie – GESLOTEN

Nikko Velocitrax & Nikko VaporizR 3 review + winactie

Toen ik ongeveer net zo oud was als J nu is, een jaar of 5 dus, kreeg ik voor mijn verjaardag een radiografisch bestuurbare auto. Ik was dolgelukkig en nam die auto overal mee naartoe. Het parkeerterrein bij de supermarkt, de achtertuin van mijn Opa en Oma, overal reed ik ermee rond. Nu J dezelfde leeftijd heeft, en er een samenwerking voorbij kwam, twijfelde ik geen moment. Tijd dus voor een review van de Nikko Velocitrax en de Nikko VaporizR 3! En het mooiste aan alles? Jij kunt een Nikko Velocitrax winnen voor jouw kids (en een beetje voor jezelf natuurlijk 😉 )

20191110_110841_020

Speelgoed voor ‘grotere’ kinderen

Nu J wat groter wordt, is het dus ook tijd voor ‘groter’ speelgoed. In het verleden, en soms nu ook nog wel eens, kon ik hem makkelijk bezig houden met een houten treinbaan. De laatste tijd merk ik echter dat hij meer uitdaging nodig heeft. Die uitdaging vindt hij nu in bordspelletjes en Super Mario op de Super Nintendo. Nadeel hiervan: je speelt er in principe alleen binnen mee. Een radiografisch bestuurbare (RC) auto, daar kun je ook wel binnen mee spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om daarmee naar buiten te gaan! Zeker als ze dan ook nog tegen een stootje kunnen!

20191110_110205

De Nikko Velocitrax

En tegen een stootje, dat kunnen deze RC auto’s wel. De Velocitrax heeft namelijk aan beide kanten rubberen rupsbanden die de nodige klappen op kunnen vangen. En dat niet alleen, de rupsbanden zorgen er ook nog eens voor dat je (bijna) overal met de auto kunt rijden. Op straat, door het gras en zelfs de zandbak in het speeltuintje om de hoek zijn geen enkel probleem. Daarnaast is hij ook nog eens super wendbaar. En wat is er nu leuker dan supersnel ‘360’s’ maken met een RC auto?!

Nikko Velocitrax winactie

De Nikko VaporizR 3

Ik noem hem maar even het grote broertje van de Velocitrax: de VaporizR 3. Hij is misschien iets minder wendbaar dan de Velocitrax, maar racet met net zoveel gemak door plassen water en ook door de zandbak. En het meest unieke aan de VaporizR 3? Dankzij zijn drijvend vermogen en vierwielaandrijving vaart hij zelfs in het water! Daarnaast heeft deze RC auto ook nog eens 2 motoren waarmee hij tot wel 15 km/h gaat.

20191109_113339

Geschikt vanaf 8 jaar?

Althans, dat is de aanbevolen leeftijd. Ik denk dat je vooral per kind moet kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze kids ontwikkelen zich tot nu toe vooral snel op motorisch niveau waardoor ze dit soort dingen snel door hebben. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om wel in een veilige omgeving te rijden met de auto’s. Een voetbalveldje/speeltuin met hekken er omheen en natuurlijk zelf altijd toezicht houden! Op die manier rijden ze niet zo maar de openbare weg op en blijft het veilig, maar vooral ook leuk!

20191110_110459

En wat vinden de kids ervan?

Ik ben dit weekend direct met onze 2 oudste jongens (5,5 en bijna 3 jaar oud) erop uit gegaan. We namen de 2 auto’s mee naar het voetbalveldje en zijn de auto’s flink gaan testen. De jongste was nog een beetje afwachtend in eerste instantie, dus moest ik hem op de arm nemen. Dan durfde hij wel te gaan racen. Toen hij zag dat het toch niet zo eng was, wilde hij vooral zelf racen en achter de auto aanrennen. De oudste was vanaf moment 1 verkocht en haalt al trucs uit die ik hem niet eens na kan doen. Oftewel, ze vinden de auto’s helemaal geweldig!

20191110_110937

Batterijen vreten of niet?

Ik weet dat mijn ouders vroeger niet zo blij waren met die RC auto’s. Ze vraten namelijk batterijen, hahaha. Een kwartiertje rijden en er konden weer 4 nieuwe penlites in. Maar de techniek is (gelukkig) ook meegegroeid. Tegenwoordig zit er namelijk een accu in, waardoor je geen (oplaadbare) batterijen meer hoeft te gebruiken in de auto. Op een volgeladen batterij kun je ongeveer 15-20 min. voluit racen. En is de batterij leeg? Met de snellaadfunctie van de USB-kabel heb je de auto weer in een uur volledig opgeladen!

20191109_114507_016

Winactie

En dan komen we bij het mooiste gedeelte aan. Want met Sinterklaas en Kerst bijna voor de deur is het natuurlijk extra leuk om je kids zelf zo’n RC auto cadeau te geven toch?! En dat kan! Ik mag namelijk een Nikko Velocitrax weggeven aan een van mijn volgers! Wil jij kans maken op dit geweldige Sinterklaas (of Kerst) cadeau? Laat dan snel in de comments hieronder weten waarom en voor wie jij de Velocitrax zou willen winnen en wie weet 😉 . Daarnaast zou ik het ook erg leuk vinden als je mij volgt op Instagram en Facebook !

20191110_110832

Deze winactie is een samenwerking met Nikko / Day One MPM . Om mee te kunnen doen aan de winactie moet je een geldig e-mailadres invullen waar je op te bereiken bent. De winactie loopt tot en met zondag 17 november 2019 23:59 en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Voor meer informatie: zie onze Disclaimer en Privacyverklaring

39 thoughts on “Nikko Velocitrax & VaporizR 3 – Review + Winactie – GESLOTEN

 1. Wat tof! Na het lezen van je artikel weet ik welke auto ik voor de middelste zou willen bestellen. Hij heeft er van zijn zakgeld al een paar gekocht die het in no time begeven dus dit zou wel een hele mooie pleister op de wond zijn! Ik doe graag mee met de actie! Liefs Lein

 2. Oliver is dol op alles wat hard gaat, en dit zou hij ook supercool vinden. Dan kan hij lekker door de tuin sheuren, en een schans in de zandbak met een landing in een bak bladeren is natuurlijk geen probleem, lekker rondjes in draaien dan zijn die blaadjes zo weer weg 🙂

  1. Nou voor mijn oudste van bijna 6. Hij heeft auto met batterijen en binnen no time is hij leeg. En dan heb je een gefrustreerde 5 jarige kleuter. Opladen zou ideaal zijn.

 3. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij vindt bestuurbare auto’s geweldig en als het dan nog mooie kunstjes kan maken is helemaal top!

 4. Oeh wauw dit zal onze zoon van bijna 10 echt te gek vinden! Zijn zusjes waarschijnlijk ook. Samen met papa die zijn oude nog heeft lekker racen!

  1. Gaaf! Daar wil cas graag mee racen, samen met vriendjes of met papa! Die wordt hier ook heel enthousiast van

   En ik ook, door plassen en zand! Niks roepen oppassen voorzichtig. Maar doe maar! Hoe vet is dat?!

   En Soms, heel soms, als de mannen racen, misschien heb ik dan een moment me-time?

 5. graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, ideaal om te kijken of ie al wat behendig is en ik denk dat hij dit te gek zou vinden

  1. Oh cool, ik waag een gokje voor m’n zoontje Lévi, in het verleden wel eens een goedkopere versies gehad, zo kapot of om de haverklap leeg, pffff:( Maar de Velocitrax lijk me wel super voor op het schoolplein:) dit gaat die zo gaaf vinden, ga heel hard duimen

 6. Wat lijkt me dit leuk voor onze kids, zowel jongens als meisjes vinden dit leuk, toch? Heel erg graag meegedaan!

 7. aah gaaf joh en wat leuk dat jouw jongens het zo snel oppikken. Ik doe me voor mijn neefje Jona (5) die gek is op alles met wielen. Een echt stoer manneke dat graag kunstjes leert met fiets, skelter, step en straks als het kan ook met een RC auto. Zou tof zijn om dat blije bekkie te zien met Sinterklaasavond

 8. echt heel gaaf. onze jarno (6) heeft nooit zelf echt een voorkeur voor speelgoed gehad; speelde gewoon met zijn zus met alles mee. maar sinds dit jaar wil hij alleen maar duplo en autootjes, dit gaat hij dus echt heel gaaf vinden en dan heeft hij ook echt iets van/voor hemzelf.

 9. Deze zou ik erg graag willen winnen voor onze lieve en vrolijke zoon Sil. Hij is net voor Sinterklaas jarig. Een grote wens is een radiografisch bestuurbare auto, daarom gun ik hem dit zo. Ik denk dat hij (en mama stiekem ook) er uren zoet mee zal zijn.

 10. Jaa superleuk!!
  Ik ben nog steeds gek op auto’s en mijn zoontje Daan gelukkig ook! Hij heeft deze zomer zelf al een bestuurbare auto gekocht maar die rijd alleen mooi op vlakke ondergronden. Dus wij zouden graag willen winnen! Met de rupsbanden zou Daan lekker door de hele tuin kunnen racen! Benieuwd wat voor stunts hij zou bedenken

 11. Oooo zo leuk! Ik ben stiekem zelf dol op bestuurbare auto’s en dan vooral die hele snelle!
  Ik waag dus gewoon een kansje, voor de kinderen natuurlijk 😉 Er komen hier wekelijks twee jongens in huis (werkgerelateerd), zij zijn 5 & 8 en ik weet zeker dat zij dit ook heel erg vet gaan vinden!!
  Dus dan zou het een kerstcadeautje worden voor mijn dochter, maar stiekem ook voor mezelf haha en de jongens van mijn werk.

 12. Mijn zoon heeft deze bestuurbare auto (of vergelijkbare) volgens mij wel 9 keer uit verschillende speelgoedboeken geknipt en op zijn verlanglijst geplakt, dus ik doe heeeel graag mee

 13. Wat een super leuke prijs! Ik was dik op mijn afstandsbestuurbare auto! Ik had zo’n hele coole rood met blauwe die ondersteboven ook kon rijden! Ooo wat was ik hier trots op! Ook al vonden mijn ouders het voor jongens! Daarom spoor ik mijn kinderen juist aan dat ze met alles mogen spelen! Hopelijk met deze mooie prijs!

 14. Super gaaf! Mijn zoontje had deze al gezien in het speelgoedboek. Hij wil zó graag een RC auto… Zou leuk zijn als Sint die niet hoeft te kopen <3

 15. Jaa ik doe graag mee voor ons zoontje. Hij is binnenkort jarig en helemaal gek van auto’s. Zijn verlanglijstje staat ook volgepakt met foto’s van auto’s.

 16. wauw, ik zou onze jongens van 7 en 3 hier vast heel blij mee kunnen maken, we hebben net een nieuwe regel met minder “schermtijd ” in huis, waardoor het soms nog lastig is zichzelf te vermaken, deze coole auto zou hun daar best bij kunnen helpen!

 17. Mijn zoontje is net als veel jongens een echte liefhebber van auto’s en met name het racen er van. Dit zal hij zonder twijfel erg leuk vinden, zoiets heeft hij ook nog niet. Met de decembermaand voor de deur is dit inderdaad een cadeautje 😉 Het proberen waard!

 18. Wat leuk voor mijn 2 jongens! De oudste heeft een keer een bestuurbare auto gehad, maar deze is helaas kapot gegaan. Wat zou het leuk zijn als hij nu met zijn broertje kan racen! Misschien leren ze hem zo goed besturen dat ze mama en hun zusje chocolade kunnen brengen met deze coole auto:-) iedereen blij!!

 19. Ooooh ik zou heel graag mee doen voor mijn neefje! Hij vind auto’s echt te gek en zijn eerste woordje was auto.

 20. Gaaffffffffffffffffff echt cool zou onze Rens zeggen, dus waag dolgraag een kansje voor onze stoere vent van 7

 21. Jaa super leuk voor ons zoontje Cas, hij zou dit helemaal te gek vinden een fan van auto’s en heeft er nog geen.

 22. Super kado voor mijn kanjers van neefjes. Buiten spelen is wat ze maar al te graag doen, ze laten daar hun computer spellen graag voor liggen! En deze tante zou er blij van worden als ze hun deze stoere bestuurbare auto kado mag doen!!

 23. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en dochter, ze zijn 7 en 8. Zouden ze écht helemáál geweldig vinden!

 24. Bedankt voor de review, lastig keuzes maken op internet dus fijn dat dit soort reviews worden geschreven! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje die over twee weken 7 jaar wordt en al een jaar lang een rc auto wil.

 25. Oooo wat vind deze mama dit gaaf!! Oke oke voor de jongens dan maar… maar mama wil er ook mee spelen! Dikke plus dat er nu voortaan een accu in zit! Ik doe mee voor onze Dex en Thomas die ik er al mee door de zandbak zie racen!!

 26. Ons zoontje Lucas is helemaal weg van auto’s en aangezien hij net als zijn tweelingzus Eva op 5 december jarig is maak ik graag kans 😀

 27. wat een geweldig gebaar, verras kleinzoon tije maar met dit prachtige exemplaar,
  hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 28. Wat een gave actie! En herkenbaar haha.
  Wij hebben een echt meisjemeisje maar als het op speelgoed aankomt is ze net een jongetje
  Ze is na de lieve sint ook nog eens jarig en ze zou met deze auto echt onwijs blij zijn ze is pas ook nog trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn voor der ☺️ en voor papa stiekem ook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge