Vaderdag 2020 – Probeer eens wat anders!*

Vaderdag 2020 – Probeer eens wat anders!*

Vaderdag 2020 staat voor de deur! Nog maar anderhalve week en dan is het weer tijd voor Vaderdag. Dit jaar geen cliché cadeautjes zoals een bierpakket of een geurtje, maar doe eens iets origineels. Die rugzak die meegaat op het maandelijkse uitje is bijvoorbeeld aan vervanging toe. Of gaat jouw papa (of man) hip de straat op met een mooie armband of een nieuw horlogebandje? In deze blog lees je over de mooie en originele producten van Sem Lewis. Zo maak je deze Vaderdag nog net wat specialer!

Een ontbijtje, knutsel van de kids én een cadeautje

Traditiegetrouw mag ik ook met Vaderdag 2020 weer heerlijk uitslapen. En uitslapen, dat doe ik eigenlijk maar veel te weinig. Voor mijn werk sta ik altijd rond 6 uur op, ook nu we zoveel mogelijk thuiswerken. Op die manier probeer ik in het ‘normale’ werkritme te blijven. In het weekend ga ik vaak ‘s ochtends vroeg al weekboodschappen doen, dus dan komt er ook weinig van uitslapen. Behalve op Vaderdag; dan blijf ik lekker liggen, krijg ik ontbijt op bed, een knutsel van de kids én een cadeautje. Toen ik me af ging vragen wat ik dan als cadeautje zou willen krijgen wist ik het niet meteen. Mijn horlogebandje was toe aan vervanging, maar ik heb eigenlijk ook nog een nieuwe laptoptas nodig…

Geen stropdas of bierpakket, maar een ‘echt’ cadeautje voor Vaderdag!

Want wie doet er tegenwoordig nog een stropdas om? En een bierpakket is met het gezonder leven eigenlijk ook al ‘not done’ toch (alhoewel de Mannenbox echt een leuke afwisseling was!) Maar wat vinden de papa’s dan wel leuk? Nou, ik hou zelf van mooie gadgets en er leuk bij te lopen. Toen mijn horlogebandje van Samsung zelf het begaf, bestelde ik zo’n goedkoop bandje online. Dit zou echt leer moeten zijn, maar ik merkte meteen al dat het eigenlijk gewoon rommel was. Ik besloot op zoek te gaan naar een degelijke variant en kwam uiteindelijk bij dit horlogbandje uit. Niet alleen is die stijlvol, dit bandje zit ook nog eens erg fijn.

Vaderdag 2020 - Horlogebandje Sem Lewis

Een armband om het af te maken

Zoals het spreekwoord luidt kun je op één been niet lopen. En dus was het tijd om mijn andere arm ook met iets moois te versieren. En zo kwam ik bij de Sem Lewis sieraden uit. Daar hebben ze namelijk allerlei verschillende soorten armbanden. Zo kun je kiezen uit armbanden met stenen kralen, of bijvoorbeeld een heren armband van leer. Ook zijn de armbanden er in verschillende prijsklasses. Zo zijn er al armbanden vanaf €24,95, maar kun je ook een iets chiquere armband van €59,95 kiezen. Wist je trouwens dat ze nu ook een mooie aanbieding hebben voor een horloge met armband voor €74,95! Dan sla je meteen twee vliegen in één klap 😉 .

Vaderdag 2020 - Armband heren Sem Lewis cadeautje

Een rugzak om je laptop in mee te nemen

Voor mijn ‘normale’ baan heb ik een laptoptas gekregen waar ik echt alles in kan meenemen. Een laptop, oplader, maar ook een grote fles water en een grote bak voor de lunch; het past allemaal. Het nadeel daarvan is: die tas neemt altijd ontzettend veel ruimte in beslag. En als ik mijn laptop ergens mee naartoe wil nemen om nog wat artikelen te schrijven is het toch fijner om een wat kleinere tas mee te nemen. En zo kwam ik bij de Northern Hampstead rugzak terecht. Dus mocht je nog een ander origineel Vaderdag 2020 cadeau willen kopen, dan is deze tas misschien wel iets voor jouw vader/man!

Heb jij al een origineel cadeautje voor Vaderdag 2020 gekocht?

* Deze blog is een samenwerking met Sem Lewis. Disclaimer

2 thoughts on “Vaderdag 2020 – Probeer eens wat anders!*

  1. Goede vraag. Het is er een klein beetje bij ingeschoten, al hadden we duidelijk afgesproken dat we niks voor elkaar gingen kopen dit jaar. Maar goed, misschien haal ik toch iets kleins. Geen idee wat trouwens, zo’n armband kocht ik een paar jaar geleden bij Brandfield toevallig. Supermooi ding, ziet er nog steeds goed uit.

    Merel | De Mamagids recently posted…Je voeten zomerklaar in slechts 5 stappenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge