Life goals

Life goals

life goals

Afgelopen week zag ik twee oude mensen op straat lopen, hand in hand. Ze hadden samen boodschappen gedaan en liepen naar huis toe. Dit hele plaatje had zoiets moois; als ik “later oud ben”, is dit één van de doelen die ik wil behalen. Dit bracht me op het volgende idee: iedereen heeft zo zijn eigen doelen in het leven: zogenaamde Life Goals. In deze blog lees je welke Life Goals ik graag wil behalen en waarom.

Samen oud worden

Zoals in de intro van deze blog al even naar voren kwam, is een van mijn (belangrijkste) Life Goals samen oud worden met mijn vrouw. Wij zijn nu 11 jaar samen, waarvan 3 jaar getrouwd en ik ben er van overtuigd dat wij de rest van ons leven bij elkaar zullen blijven. Wij hebben hoogte- en dieptepunt beleefd, maar aan het eind van de rit, hebben we dit altijd samen doorstaan. Ik zie ons dan ook, over een groot aantal jaren, samen boodschappen doen en hand in hand terug naar huis lopen. Heerlijk genieten van de kleine dingen in het leven en van de tijd die we samen doorbrengen.

Parachute springen

Zoals jullie in één van de Wat als je moet kiezen blogs al hebt kunnen lezen, wil ik ooit nog een keer parachute springen. Ik droom wel eens over hoe het zou zijn om een vogel te zijn. Gewoon vanaf de grond opstijgen en helemaal vrij zijn om te gaan en staan waar je wilt. Ik denk dat je dat gevoel een klein beetje kunt ervaren tijdens een parachutesprong.

Opa worden

Wat is mijn leven veranderd sinds dat J. geboren is ruim 2 jaar geleden. Ik vond het leven al erg leuk, maar een kindje krijgen heeft het leven nog vele malen mooier gemaakt. Het is prachtig om te zien hoe zo’n kleintje in een paar maanden tijd zich helemaal ontwikkeld. Het blijft ook bizar om te zien hoe J. echt een combinatie van mijn vrouw en mij is. Soms zijn dit niet altijd de positieve eigenschappen, maar ach, als hij ze op de juiste manier gebruikt komt het vast goed… Het lijkt me dan ook geweldig om ooit (over een groot aantal jaren) deze hele cyclus vanaf een afstandje te kunnen volgen. Wat moet het een geweldig gevoel zijn om Opa te kunnen worden.

Fitte papa

Ik ben echt een groot fan van (lekker) eten. Ik kan echt genieten van een avondje uitgebreid tafelen. Helaas is mijn lijf daar dan weer niet altijd even happy mee. Op dit moment ben ik weer begonnen met fanatiek te sporten. Het doel is om binnen een aantal maanden een echte “Fitte Papa” te zijn. De ultieme life goal is dan toch wel een six pack (en dan niet eentje uit de supermarkt, hoewel die ook lekker is!). Ik hoef echt geen scharminkel te worden (mijn vrouw zou direct van mij scheiden), maar alles wat strakker krijgen lijkt me toch wel mooi.

Een vrijstaand huis/boerderij

Het klinkt misschien wat materialistisch, maar ik kan echt genieten van een mooi, groot, huis. Het liefste zouden mijn vrouw en ik nog vandaag een boerderij kopen. Je hebt alle ruimte van de wereld en hoeft met niemand rekening te houden. Heerlijk feesten organiseren, hard de muziek aan zetten en genieten van alle ruimte die je op en rond een boerderij hebt. Het zou dan wel een woonboerderij worden, want een “echte” boerderij zie ik mezelf nog niet zo snel werken.

Een supercar kopen/rijden

Een echte petrolhead heeft ook een ultieme auto die hij wil hebben/rijden. Om echt één ultieme auto uit te kiezen vind ik moeilijk. Er is zoveel moois te krijgen, dat er toch wel een aantal kanshebbers zijn:

  • Aston Martin Vanquish Volante: heerlijke V12 cabrio met 568 Pk die van 0-100 in minder dan 4 seconden gaat
  • Lamborghini Aventador: 0-100 in 2,8 sec, 740 Pk en achterlichten die me aan een straaljager doen denken, do I need to say more?
  • Alfa Romeo Giulia QV: Een Alfa? Jazeker, dit nieuwste model met 510 Pk die o.a. sneller over de Nurnbergring ging dan een Lamborghini Murcielago staat ook hoog op het lijstje. Met name het geluid in dit filmpje is toch om verliefd op te worden?!

Tot zover een overzicht van een aantal Life Goals die ik heb. Wat zijn jouw ultieme Life Goals? Laat het me weten in de comments, of schrijf er zelf een leuke blog over en let me know.

3 thoughts on “Life goals

  1. Oh jaa! Die auto’s staan ook op mijn lijstje! Ik wil ook nog erg graag mijn motorrijbewijs halen.

    Een sixpack lijkt me ook super, maar dan moet je vet percentage zo ontzettend laag zijn, dat is bijna niet haalbaar. Ik wil graag instructeur worden, maar dat schuif ik even op de langere baan.
    mathiske’s mama blog recently posted…TAGGING TUESDAY: de KeukenprinsestagMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge