Baby Shoplog – Lidl

Baby Shoplog – Lidl

Baby Shoplog Lidl

Sinds afgelopen donderdag zijn er weer aanbiedingen bij de Lidl. Deze week staat in het teken van Baby en Mama. Dat kwam voor ons dus wel goed uit met de 2e baby bijna op komst. B sloeg meteen haar slag en kocht allerlei leuke (en soms handige dingen). Omdat de voorraad in de winkel hier bijna altijd meteen is uitverkocht, bestelde ze alles via de webshop. Wat we allemaal kochten lees je in deze ‘Baby Shoplog’.

Baby Shoplog

Voor J

Kinderbeddenset

We starten deze Baby Shoplog met iets voor J. Bovenaan het lijstje stond een nieuwe dekbedset. Op dit moment hebben we 1 dekbed voor J met brandweerwagens. Hij vindt dit dekbed helemaal geweldig, maar wat als hij een keer ziek wordt? Sinds kort slaapt hij niet meer in een pyjama, dus is een dekbed echt noodzakelijk. Daarnaast heeft hij een ‘kinderkussen’ van de Ikea, maar daar ben ik niet echt over te spreken. Het is een heel dun kussen waar hij niet zoveel aan heeft. Natuurlijk moet een kinderkussen niet te dik zijn, maar ik ben heel benieuwd naar dit kussen van de Lidl.

baby shoplog lidl dekbedset kinderkussen

Voor de Baby

Baby cardigan

Ook hadden ze een cardigan in de aanbieding. B was helemaal weg van de beer die als print op het vestje staat en moest deze kopen. Sowieso is B helemaal weg van dingen met beren voor kinderen, maar daarover dadelijk meer 😉 . De cardigan is trouwens wel wat op de groei gekocht met maat 86/92, maar dat komt vast wel goed in de volgende winter.

Baby Shoplog Lidl Baby Cardigan     Baby Shoplog Lidl Baby Cardigan beer

Een Fleece-overall

Aangezien J helemaal weg is van alles met fleece, moet B gedacht hebben dat een Fleece-overall voor baby 2 een goed idee was. Ik weet niet helemaal wat het idee is achter deze overall, maar B gaf aan dat de baby dit straks aankan en dan buiten kan spelen ermee… Het is een soort van onesie inclusief schoenen; het lijkt wel een beetje op een skipak. Ik denk dat ik maar gewoon afwacht wat we hiermee moeten.

Baby Shoplog Lidl Fleece Overall

Sweat pants

Ondanks dat ik de 2e baby niet meteen mee de sportschool in sleur, kochten we ook sweat pants voor hem. Een blauwe met een snor en hoge hoed print, en een wat drukkere groene ook met snor en hoge hoed. Persoonlijk vind ik dit de leukste kleren uit de actie die ze hebben.

Baby Shoplog Lidl sweat pants     Baby Shoplog Lidl sweat pants hoed snor circus

Jumpsuit

En wat mag er nu echt niet aan ontbreken bij babykleren? Yes, een onesie/jumpsuit. Deze blauwe onesie is donkerblauw en heeft een Little Baby opdruk. Wat ik nog van J zijn babyperiode weet, was dat zo’n lange rits ideaal is. De rits loopt helemaal door van zijn nek tot aan zijn broekspijp en kun je dus eenvoudig aan en uittrekken, zonder dat je met armpjes en beentjes hoeft te klooien.

Baby Shoplog Lidl Jumpsuit Little Baby     Baby Shoplog Lidl jumpsuit

Het ‘Berenpak’

Zoals ik dus al eerder zei, is B nogal weg van beren voor kleine kinderen. Met name het berenpak kan ik mij nog herinneren van de babyperiode van J. En ja hoor, ook bij deze actie hadden ze een berenpak en deze moest dus gekocht worden. Stiekem is het natuurlijk ook wel echt een leuk pakje en ik verwacht dat hij deze wel veel aan zal hebben als wij ergens naartoe gaan.

Baby Shoplog Lidl Berenpak

Voor B

Zwangerschapsleggings

Je kent het wel: de zwanger vrouw past na 35 weken zwangerschap echt helemaal nergens meer in. De zwangerschapsbroeken beginnen te strak te zitten en om nu de hele dag in een pyjama of onesie rond te lopen is ook niet alles. Dan zijn er dus blijkbaar nog zwangerschapsleggings. Ik wist niet dat zoiets bestond, maar toegegeven, het staat B niet verkeerd.

Baby Shoplog Lidl zwangerschaps legging

Matrasbeschermer

Als laatste onderdeel van de Baby Shoplog iets voor Mama en de Baby. Nu de bevalling namelijk dichterbij zit te komen, is het natuurlijk ook wachten op het moment dat de vliezen gaan breken. Bij de geboorte van J gebeurde het pas in het ziekenhuis. Maar voor de zekerheid hadden we een matrasbeschermer op het matras liggen en had ik ook in mijn auto de nodige voorbereidingen getroffen 🙂 . Om te voorkomen dat ons bed een opvangbak voor vruchtwater wordt, kocht B ook nog een matrasbeschermer. Deze kun je trouwens ook handig gebruiken voor onder het hoeslaken van je kind, mocht deze overgeven of ander lichaamsvocht verliezen 😉 .

Baby Shoplog Lidl matrasbeschermer vruchtwater

Zoals je in deze Baby Shoplog ziet zijn er genoeg leuke, en handige, dingen voor zwangere vrouwen en baby’s bij de Lidl in de actie te bestellen. De spullen werden keurig na 2 dagen geleverd. Mocht je dus iets leuks zien staan, wat ze in de winkel niet (meer) hebben, check dan zeker de website eens.

2 thoughts on “Baby Shoplog – Lidl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge