De Magie van mijn Naam – Winactie

De Magie van mijn Naam – Winactie

De Magie van mijn Naam winactie gepersonaliseerd boek

Van 25 januari t/m 4 februari is het weer zover: De Nationale Voorleesdagen. Op die dagen wordt extra aandacht besteed aan het voorlezen aan kinderen die nog niet zelf kunnen lezen. In mijn ogen erg belangrijk, want voorlezen helpt bij J heel goed voor zijn spraak en inlevingsvermogen. Hij heeft een aantal favoriete boekjes waar hij zelf al hele zinnen aan kan vullen, als wij het verhaal voorlezen. Omdat ik voorlezen erg belangrijk vind, geef ik in deze blog ook 2 gepersonaliseerde boeken weg. Lees dus snel verder!

Avondritueel

Een van onze avondrituelen is het voorlezen van boekjes aan J. Eerst gaat hij in bad en trekken we hem zijn pyjama aan. Na het douchen gaat J zijn tanden nog poetsen. Als hij daar mee klaar is, dan gaat J in bed liggen en is het tijd om voor te gaan lezen. Zijn favoriete boekjes bestaan, op dit moment, uit Kabouter Plop, Piet Piraat en Bumba. Maar als afsluiter moet deze Papa altijd ‘Wat doet Elmo’ voor hem lezen. Maar wat is er nu leuker dan een boek dat speciaal voor jou gemaakt is? Vandaag lees je meer over De Magie van mijn Naam en maak je dus kans om 1 van de 2 gepersonaliseerde boeken te winnen.

De Magie van mijn Naam

In het verhaal gaat jouw eigen zoon of dochter op zoek naar de betekenis van zijn/haar naam. Nadat jij als Papa/Mama je kindje in bed hebt gestopt, gaat je kindje op avontuur. Een grote reis door allerlei verschillende werelden, waar allerlei verschillende karakters voorbij komen. Bij elk van de karakters komt je kindje erachter waar een letter van zijn/haar naam voor staat. Aan het einde van het verhaal valt je kindje in een diepe slaap en weet hij/zij de precieze betekenis van zijn/haar naam.

De Magie van mijn Naam gepersonaliseerd boek winactie

Nog verder gepersonaliseerd

Het boek is nog wat persoonlijker dan dat het alleen om de naam van je kleintje gaat. Het personage lijkt namelijk ook nog op je kindje. Tijdens het bestellen van het boek, kun je namelijk verschillende dingen aanpassen. Je begint met het kiezen van een jongen of een meisje. Dan krijg je direct een pop-up waar je verschillende haar- en huidskleuren kan kiezen. Wanneer je daar een keuze uit hebt gemaakt, vul je de naam van je kleintje in. Nadat je de naam hebt ingevuld, krijg je meteen te zien hoe het boek eruit komt te zien.

Een persoonlijke boodschap

En om het boek helemaal af te maken, kun je een persoonlijke boodschap schrijven. Wanneer je het boek cadeau geeft, krijg je dus ook nog eens een hele mooie boodschap te zien. De persoonlijke boodschap mag 11 regels en 492 tekens lang zijn in totaal. Dat maakt het boek echt af.

De Magie van mijn Naam winactie gepersonaliseerd boek

Een lange zit

Zorg er wel voor dat je de tijd neemt om het boek voor te lezen. Het boek is namelijk meer dan 40 pagina’s met redelijk wat tekst. Tot nu toe lezen we dit boek 1 keer per dag of 1 keer in de 2 dagen. J vindt het verhaal mooi om te horen, maar door de lengte van het boek, is hij tegen het einde toe wel wat afgeleid. Ik denk dat het boek ook meer geschikt is voor iets oudere kinderen, van ca. 4 jaar. Zij kunnen wat langer hun aandacht erbij houden en zijn wellicht ook meer geïnteresseerd in wat hun naam betekend. J weet dat hij zo heet, maar vraagt zich (nog) niet af wat een naam precies inhoudt.

Bestellen

Wanneer je jouw eigen versie van De Magie van mijn Naam hebt samengesteld, hoef je alleen nog de adresgegevens in te vullen. Als je het boek voor een ander kindje koopt, kun je het boek meteen daar naartoe laten sturen. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kun je nog kiezen voor extra opties. Onder die extra opties vallen een harde kaft en expresverzending (normale verzending ca. 15 werkdagen, expresverzending ca. 10 werkdagen). Vervolgens wordt het boek thuisbezorgd en kan het voorlezen beginnen.

Winactie

Lijkt het jou nu ook leuk om dit boek voor je kleintje(s) voor te lezen? Je kunt natuurlijk het boek zelf via de website bestellen, maar er is nog een andere manier. Ik mag namelijk 2 gepersonaliseerde boeken weggeven! Wat je moet doen om kans te maken op een van de 2 ‘De Magie van mijn Naam’ boeken? Laat hieronder in een reactie achter voor wie en waarom jij een van de boeken wilt winnen. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je deze actie wilt delen en als je Tips voor Papa’s een like geeft op Facebook. Deze actie loopt t/m 4 februari 23:59 uur. De winnaar zal persoonlijk bericht krijgen via e-mail en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

 

Deze blog is een samenwerking met ‘De Magie van mijn Naam’

 

 

29 thoughts on “De Magie van mijn Naam – Winactie

 1. Ik gun mijn 3 jongens allemaal zo’n mooi boek. Maar wanneer ik echt moet kiezen zal deze voor mijn 3 jarige peuter zijn die het heerlijk vind om voorgelezen te worden. En hoe leuk zal het voor hem zijn dat hij zijn naam op zo’n manier ontdekt en wegwijs wordt in de wereld van de letters

 2. Super leuke actie. Ik doe graag mee voor onze dochter Robyn. Ze houdt van verhalen horen, vertellen en verzinnen. Lezen is goed voor haar fantasie.. Ze ‘leest’ zelf graag voor aan haar kleine broer. Omdat ze 2 vriendinnen heeft die Robin heten, is t leuk om te leren waar haar naam voor staat.

 3. Dat klinkt als een gaaf boek. Dochter Livia heeft het boek van mijn naam is weg. Dus hoe leuk zou het zijn als Julian ook een uniek en eigen boek zal hebben.

 4. Super leuke actie!! Wij doen graag mee voor ons zoontje Jona (6 jaar). Hij vind het nog heerlijk om voorgelezen te worden maar leest zelf ook graag voor aan zijn oudere broer Jesse (9 jaar) en aan papa en mama. Bij onze twee zoontjes starten ze morgen ook en mogen ze allebei in Pyjama op school komen. Waar ze gezamenlijk ontbijten terwijl er een mooi verhaal wordt voorgelezen. Helaas kan onze oudste hierbij niet aanwezig zijn omdat hij naar het ziekenhuis moet. Mochten wij dit boek winnen dan kan onze jongste dit boek voorlezen aan zijn oudere broer en natuurlijk aan papa en mama. Of wij lezen het voor.. zoals op school 🙂

 5. Dat klinkt als een heel erg tof boek! Ik zou ‘m dan ook graag willen winnen voor mijn dochter Arya. Ze houdt enorm van voorgelezen worden en ik hou er heel erg van om haar voor te lezen. Daar schrijf ik dan over op mijn blog. Ik zou het dan ook leuk vinden om daar een recensie te kunnen posten over dit boek!

 6. Onze oudste zou dit boek helemaal het einde vinden. Ivm zijn spraak-taalachterstand vind hij voorlezen eigenlijk nooit leuk maar nu hij in groep 3 zit haalt hij dit dubbel en dwars in en lezen we vaak 2 boekjes voor het slapengaan. Het zou super zijn als wij hem hiermee kunnen verrassen dan zal het voorlezen helemaal een feestje worden.

 7. Oh super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn dochtertjes . We hebben echt een naar bed ritueel en daar valt dit ook onder ja hahah. Eerst tanden poetsen, pyama aan, haartjes los, allebei een boekje kiezen, in het grote bed dus (2 boekjes) lezen, plassen, en dan in hun eigen bedje . Dit hele ritueel duurd ongeveer 45 min hahah

 8. Ik wil het boek graag winnen voor mijn zoontje. Wij zijn dol op voorlezen,koester momentjes!
  leuk dat het boek gepersonaliseerd is.

 9. ‼️Allemachtig‼️..dit is nog eens PRACHTIG
  Wauwieeee zeg..jullie geven echt een GAVE prijs weg!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Levi❤️❤️
  Dit zou ik echt niet willen missen⬆️⬆️..want stel dat je zomaar zou WINNEN aaahhh dan gil ik het uit!!!

 10. Wat een leuke actie! Ik waag graag een kansje voor onze jongste dochter Hannah. Zij raakt steeds meer geïnteresseerd in boekjes, zeker nu ze zelf ook met leren lezen bezig is. Dit boek zal extra aanspreken omdat ze er zelf in voor komt!

 11. Ik had een soortgelijk boek gezien, super leuk! In mijn geval zou het boek voor Jason zijn, mijn zoon van bijna 5 maanden. Voorlezen vindt hij nu al leuk ook al snapt hij er nog niks van, haha.
  Linda recently posted…Back in shape #1My Profile

 12. Ik doe heel graag mee voor de eerste verjaardag van ons nichtje Tess. Aangezien ik regelmatig op haar mag passen ivm werk van mijn zus en haar dan voorlees wil ik dit voor haar winnen. Ze is al van het eerste moment verzot op voorlezen, daar wordt ze namelijk heel rustig van. Tegenwoordig kijkt ze haar ogen uit naar de boeken van haar grote neef en nicht Lucas & Eva van 3 (onze tweeling). Dus ik ga mijn best doen 😀

 13. Ik lees erg graag voor. Gezellig op de bank onder een deken. Ik doe erg graag mee. Het popje is 2.5 en zou het prachtig vinden haar eigen naam steeds te horen.

 14. Leuke winactie weer!
  Ik doe mee voor mijn zoontje Tim die in april 3 jaar wordt.
  Houdt erg van boeken en al helemaal waar zijn naam (lees letter) in voor komt.
  Alles met de letter T is zijn naam en van hem

 15. Wat een toffe winactie. Graag zou ik dit willen winnen voor mijn dochter Alicis om samen iets speciaals te hebben. Wat we met elkaar kunnen delen.

 16. Wat een gave winactie!
  Ik kende de magie van mijn naam nog helemaal niet maar ben ook even gaan kijken op de website en het ziet er echt ontzettend leuk uit, de persoonlijke boodschap maakt het helemaal af! Ik doe dus heel graag mee voor mijn zoontje van 1,5.. hij word zeer binnenkort grote broer en dat lijkt me een mooie gelegenheid om hem dit mooie boek met een mooie boodschap van papa en mama te mogen geven 🙂

 17. Wat een gaaf boek zeg! Onze peuterzoon Daan zou hem echt te gek vinden. Die begint nu zijn geschreven eigen naam te herkennen, zo leuk. En hij is helemaal gek op voorlezen, en mama ook, kan ik tenminste ook even zitten ipv piraatje spelen 🙂

 18. Mijn zoontje (Bas) en ik zijn dol op samen lezen. Hij begint nu wat letters (van zijn naam) te herkennen. Dit zal het lezen extra speciaal maken, ik doe dan ook graag mee! Volg op Bloglovin en gedeeld op G+

 19. Ik zou erg graag een winnen voor mijn neefje (Noah). Ik ben sinds dit jaar tante en ik vind dit boekje echt geweldig leuk om cadeau te geven!

 20. Supergaaf voor onze Jayden hij zit in groep twee en is de letters aan het leren en kan zijn eigen Naam schrijven.superleuk om hier in het boek mee bezig te zijn

 21. Wat een prachtig boek. Ik lees Mik iedere avond voor en dat vindt ze geweldig. Ook al leest ze zelf ook al.
  Ik gun het mijn meisje in deze tijd extra 😉 dus doe ik met liefde mee voor haar, want ze verdient nu wel om extra verwend te worden.
  Liefs Miron

 22. Ik gun het mijn dochter Indira. Ik lees haar elke avond voor en daar geniet ze volledig van. Ze heeft een aantal favoriete maar er mag er nog best 1 extra bijkomen.

 23. Wow wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor ons kleinste meisje Danee die net 4 is geworden. Ze vind het heerlijk om voorgelezen te worden.

 24. Arme kleine Sebastiaan van 1 heeft geen enkel boek met zijn naam terwijl grote broer Olivier van bijna 4 allerlei boeken over ‘Olli, ollie en Olivier’s’ heeft. Sebastiaan is nu al een boekenwurm en trekt vol overgave de boekenplank elke dag een paar keer leeg waarna hij relaxt gaat zitten lezen. Maar ja… broer heeft allemaal persoonlijke boeken, zelfs met een noot van de schrijver voor hem erin, en Sebas heeft er geeneen 🙁 Zelfs op twitter krijgt de oudste de meeste aandacht. Dus dat gaan we maar eens proberen goed te maken!

 25. Voor mijn lieve kleine mannetje Helmer lijkt me dit een geweldig boek. Hij moet veel taal oefenen omdat hij een taalachterstand heeft. En hij houdt erg van voorlezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge