Het BBB-event – Hobbs and Shaw

Het BBB-event – Hobbs and Shaw

20190731_BBB_FFHS_FB

Een aantal jaren geleden hoorde ik op de sportschool over het fenomeen ‘BBB’. In de sportschool is dat een geliefde term onder de dames die staat voor Buik, Billen en Benen. Een aantal oefeningen die dat gedeelte ‘aan moeten pakken’. Sinds kort weet ik dat er ook een andere variant op bestaat, namelijk: Bier, Burgers & Blockbuster. Deze variant klinkt mij trouwens ook prima in de oren 😉 .

Een avondje zonder kids

Een avondje zonder kids is af en toe fijn (en nodig). Natuurlijk is kinderen hebben super, maar je moet ook jezelf niet vergeten! Op de schaarse vrije avonden zonder kids, proberen wij vaak met z’n tweetjes wat te gaan eten, of naar de film te gaan. Maar ja, doordeweeks naar de film gaan met z’n tweetjes is lastig zat. Er is werk, kinderen die naar school moeten, etc. Toen ik de aankondiging van het BBB-event bij Kinepolis voorbij zag komen, besloot ik er dan ook maar een échte Papa-avond van te maken. Na het Kids Weekend en de Kleuterbios, leek dit me wel ideaal voor een avondje zonder kids :-). Ik besloot samen met mijn eigen Papa aan het bier en de burgers te gaan!

20190731_193137

Wat houdt het BBB-event in?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn er op het BBB-event van Kinepolis Bier en Burgers aanwezig. En dat niet alleen; het Bier en de Burgers zijn ook nog eens spotgoedkoop! Want waar kun je tegenwoordig nog voor €1 een biertje kopen? Of voor €1 een burger eten? En dat je dan daar achteraan nog een heerlijke actiefilm krijgt, is natuurlijk helemaal ideaal! Ik hoor je denken: “Waar is het addertje dan?”. Nou, dat addertje is er niet! Het kaartje voor het BBB-event kost namelijk €13,55 en dat is goedkoper dan een regulier ticket! Mocht je dit event dus gemist hebben, dan zou ik zeker een volgende editie in gedachten houden om te gaan!

20190731_192939

Geweldige technieken in de bioscoop

Een aantal jaren geleden veranderde de bioscoopervaring behoorlijk. De eerste 3D film deed zijn intreden en de schermen werden alsmaar groter. En geef toe, daarvoor ga je uiteindelijk naar de bioscoop toch? Bigger = better, zeker in dit geval! Bij Kinepolis gebruikt men hier de Laser Ultra techniek voor. Een megagroot scherm gecombineerd met een laserprojector zorgt voor een geweldige bioscoopervaring. Ondanks dat ik nog steeds geen groot fan van 3D films ben, was het bij Fast and Furious: Hobbs and Shaw zeker niet vervelend!

20190731_192946

Fast and Furious; of toch niet?

Tijd om wat meer over de film te vertellen. Iedereen die een beetje iets met auto’s heeft, kent de Fast and Furious Franchise ongetwijfeld. Waar in de eerste delen alles draaide om auto’s, is dat nu wel anders. In deel 5 maakten we voor het eerst kennis met Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en in deel 7 kwam daar Deckard Shaw (Jason Statham) bij. In de vorige delen speelden zij een bijrol en draaide het nog met name om racen met auto’s, Vin Diesel en Paul Walker. Wel zag je de focus al meer verschuiven van een film over auto’s naar een actiefilm. Het laatste deel trekt dat nog iets verder door. De auto’s zijn nu meer naar de achtergrond verdreven en Fast and Furious is een actiefilm geworden. Maar wel een met voldoende spektakel!

20190731_194316

Conclusie

Het BBB-event: de moeite waard, of een eenmalig iets? Vol overtuiging kan ik zeggen: de moeite waard! Een geweldige actiefilm, goedkoop bier en goedkope (maar heerlijke) burgers; wat wil je nog meer?! Houdt er wel rekening mee dat je op tijd bij het (volgende) event aanwezig bent. Als je een uurtje van tevoren aanwezig bent, kun je rustig genieten van een burger en een biertje. Wij waren nu 30 min. van tevoren aanwezig, maar het was toen al erg druk. Mocht je deze editie van het BBB-event gemist hebben; op 18 september vindt dus het volgende event plaats. Dit volgende event staat in het teken van Rambo: Last Blood

20190731_193930.2

Deze blog is een samenwerking met Kinepolis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge