De Gekke Zoektermen Tag

De Gekke Zoektermen Tag

De Gekke Zoektermen Tag

Het is altijd leuk om een kijkje in de keuken van een andere blogger te nemen. Vorige week werd ik door Lori van Mama’s Jungle getagd in haar Gekke Zoektermen Tag. Bij de meeste zoektermen was het logisch dat je op de site van Lori terecht kwam. Andere zoektermen waren daarentegen echt hilarisch. Maar hoe komen mijn bezoekers nu, via zoekmachine’s, op Tips voor Papa’s terecht? Je leest het vandaag!

Welke zoektermen staan in je top 3 alle tijden?

  • 3D gipsafdruk zelf maken
  • Chicco Liteway 2 review
  • Tips voor Papa’s

Bij welk artikel hoort jouw nummer 1 zoekterm?

De nummer 1 zoekterm hoort bij dit artikel. Voor Moederdag vorig jaar kocht ik, op aanraden van Kimberley, een gipsafdruk set bij de Prénatal. Ik zocht naar een origineel cadeautje en die gipsafdruk was echt een uitkomst. Het enige nadeel was dat J al wat aan de grote kant was. Met die grote handen en voeten van hem, was het lastig om goede afdrukken te maken. Het resultaat is dan ook niet denderend, maar ach, het gaat om het idee toch 🙂 .

Om welke zoektermen moet je vreselijk hard lachen?

“Papa’s luier masker”

Als je sommige zoektermen voorbij ziet komen, moet je vanzelf je wenkbrauwen wel even fronsen. Bij deze zoekterm kon ik heel goed visualiseren waar deze Papa naar op zoek was. Een soort van stofmasker dat hij gebruikt bij het verschonen van de luier. Dat deze Papa uiteindelijk bij de Superhelden Shoplog terecht kwam, had hij zelf ook niet kunnen verwachten.

Naar aanleiding van welke zoektermen heb jij wel eens een artikel aangepast/geschreven?

“Voor de eerste keer Papa”

Toen ik deze zoekterm voor het eerst tegenkwam was dat een goede inspiratie. Want Tips voor Papa’s is ‘geboren’ uit het gebrek aan informatie gericht op Papa’s op internet. Op basis van deze zoekterm, schreef ik een aantal ‘Eerste keer Papa’ blogs:

  1. Eerste keer Papa worden – De Zwangerschap Deel 1
  2. Eerste keer Papa worden -De Zwangerschap Deel 2
  3. De Eerste keer Papa worden -De Bevalling

Zouden jullie nog meer willen weten over bepaalde onderdelen van de eerste keer Papa worden?

Wat zijn de meest dubieuze zoektermen?

Papa’s luier masker
Kraamvrouw slapeloosheid
vrouens wat alleen is
ik snap mijn vrouw niet

Welke zoekterm ben je zelf gaan Googlen om te kijken waar je dan op uit komt?

Naast Papa’s luier masker, vond ik Kraamvrouw slapeloosheid wel een erg interessante. Zou je slapeloos worden van de kraamvrouw? Of wat zou hier verder achter schuilen. Door dit zelf te Googlen werd ik helaas niet veel wijzer. Maar misschien was diegene wel echt op zoek naar een van mijn allereerste blogs.

Wat zou je willen vragen aan de persoon achter een bepaalde zoekterm?

“Kinderen geboren in 1 january krijgen cadeau”

Ik vraag me echt af waar diegene die hierop zocht, naar op zoek was. Of kinderen die op 1 januari geboren zijn een cadeau krijgen? Of dat kinderen die in heel januari geboren zijn, speciaal een cadeau krijgen? Ik weet het niet, maar ben stiekem wel benieuwd.

Welke zoektermen omschrijven het best jouw blog?

Tips geven over ‘babyproducten’ is in mijn ogen belangrijk voor Papa’s (en Mama’s). Bezoekers zijn heel benieuwd naar de review van de Chicco Liteway. In eerste instantie was die positief, maar de duurzaamheid liet zeker te wensen over.

Zoals hierboven al besproken: “Eerste keer Papa worden”; dat is namelijk waarom ik deze blog ooit gestart ben.

“Blog Papa kookt” – Naast de tips die ik (aanstaande) Papa’s probeer te geven, heb ik ook altijd al een passie voor koken gehad. Variërend van Tomatensoep voor zieke peuters tot Drumsticks uit de Airfryer. En er zitten nog veel meer kookideeën in mijn hoofd!

Welke bijzondere levensvragen (hele zinnen zoektermen) zijn er aan jou gesteld?

“Vader kan geluk niet vinden in Vaderschap”

Deze zoekterm heeft mij behoorlijk geraakt. Als je net Papa geworden bent is alles nog zo onwerkelijk. Het is soms best lastig om in je rol als Papa te groeien. Maar dat je het geluk niet kunt vinden in het Vaderschap, dat lijkt mij het allermoeilijkste. Het Vaderschap moet toch vooral een mooie ervaring zijn. Ik hoop dat de Papa die hierop zocht, toch nog dat geluk kan vinden!

En welke zoektermen slaan volledig de plank mis?

“Thuisbevalling vanuit perspectief vader”

De plank volledig misslaan is een groot woord. De bevalling is natuurlijk een van de belangrijkste en spannendste dingen van het (aanstaande) vaderschap. Maar aangezien B de eerste keer in het ziekenhuis bevallen is, en dat nu weer moet in verband met haar schildklierproblemen, kan ik weinig over een thuisbevalling vertellen.

 

Bedankt voor deze tag Lori; het was voor mijzelf ook weer eens goed om wat beter naar de zoektermen te kijken. Nu ben ik stiekem ook wel nieuwsgierig via welke zoektermen de bezoekers naar jullie site komen Mark (Het Leven van een Papa), Charlotte (Aukjes Wereld), Mathisseke (Geluk in een Rompertje) en Juliette (Lief Klein Geluk). Ik zou het leuk vinden als jullie de Tag ook invullen; vergeet niet even om Lori te vermelden 😉 .

 

 

9 thoughts on “De Gekke Zoektermen Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge